Öccse miatt nem házasodik Király Linda

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő eljegyzés Király Linda Király Benjamin Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és párja, Zsombor már régóta jegyben járnak, de az esküvő elsőbbsége tesvérét, Bent illeti meg.

Linda és vőlegénye hat éve alkotnak egy párt, ám mégsem kapkodnak az esküvővel, hanem kivárják a sorukat – írja a hot!.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Mi még nem tervezzük az esküvőnk napját, megadjuk a lehetőséget Bennek, hogy ő házasodhasson elsőként a családunkban. Tavasszal repülőre ülünk anyuékkal, mert New Yorkban lesz az esküvő, ahol Benék megismerkedtek. Viktor is kint van most, az amerikai The Voice versenyzőjeként és szívből remélem, hogy sokáig nem jöhet haza" – mondta Linda.

Király Viktor szakított

Az elmúlt napokban az énekes amerikai szerepléséről szóltak a hírek, pedig a háttérben egészen másfajta események is zajlottak. Úgy tűnik ugyanis, hogy Király Viktor és barátnője szakítottak – részletek a Life.hu cikkében.
Larion Zoé és Müller Attila esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20151028-larion-zoe-modell-es-parja-muller-attila-musorvezeto-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlA sztárpár csodálatos fotókkal lepte meg rajongóit, mi pedig megkérdeztük őket, valóban összeházasodtak-e, vagy csak esküvői főpróbát tartottak? Intim--Cinthya Dictator pillantása még sosem volt ennyire erotikus - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151028-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-exbaratnoje-oruletesen-erotikus-fotot-posztolt.htmlKülönleges fotót osztott meg rajongóival a fotóslány - úgy fest rajta, mint egy régi film szexi főhősnője. Intim--Mészáros Dóra melle átütötte a monitorunkathttp://www.life.hu/intim/20151022-meszaros-dora-playmate-melle-atutotte-a-monotorunkat-hatalmas-dogos-dekoltazst-villantott-a-celeb.htmlEzúttal sem hagyhattuk szó nélkül a pucérkodó playmate hatalmas villantását...ezzel a fotóval tuti felrázzuk a napod! IntimOrigoFérfivélemény: Ezért izgatják (jobban) a pasikat a foglalt nőkhttp://www.life.hu/intim/20151028-ferfivelemeny-az-urak-elmondjak-miert-izgatjak-jobban-a-pasikat-a-foglalt-nok.html"Felebarátod házastársát ne kívánd!” - mondja már a Tízparancsolat is, de az ősi intés ellenére a férfiak (is) hajlamosak vonzóbbnak látni azt, akinek már van partnere. Utánanéztünk, mik lehetnek ennek az okai, pasiszemmel. IntimThinkstockHorgas Eszter exférje: "Csak a szépre és a jóra emlékezem"http://www.life.hu/intim/20151029-horgas-eszter-exferje-reagalt-a-noveresi-ugyre.htmlHorgas Eszter nemrég pokoli házasságáról vallott. Volt férje értetlenül olvasta a róla szóló híreket. Somogyi István kijelentette, nem érti, miért nem bocsát meg neki egykori felesége. Intim--Halle Berry és Olivier Martinez válnakhttp://www.life.hu/intim/20151028-halle-berry-es-olivier-martinez-valnak.htmlA TMZ információi szerint Halle Berry és Olivier Martinez kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válnak. A keresetet a színésznő adta be. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.