Szexbotrány miatt vették őrizetbe a Real Madrid sztárcsatárát, Karim Benzemát

Forrás: AFP -
szexbotrány Karim Benzema Real Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda reggel őrizetbe vették a Real Madrid francia játékosát, Karim Benzemát, miután őt is meggyanúsították egy nyáron kirobbant zsarolási ügyben.

A rendőrség bűnszervezetben elkövetett zsarolás kísérletének vádjával már korábban kihallgatta Djibril Cissét, a korábbi 41-szeres válogatott futballistát, aki egy társaság tagjaként szexvideóval zsarolta egykori csapattársát, a szintén válogatott Mathieu Valbuenát - tájékoztat a The Guardian.

Forrás: AFP

A hírek szerint Valbuenát többször is felhívták, és 150 ezer eurót követeltek tőle. A felvételt állítólag a focista egyik régi mobiltelefonjáról szerezték meg, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, pontosan hogyan.

Karim Benzema október végén, a francia válogatottnál beszélt Valbuenának a videó létezéséről.

Egyes hírek szerint ő volt az, aki megpróbálta rávenni Valbuenát, hogy fizessen. A francia L'Equipe úgy tudja, hogy a zsarolók vették fel a kapcsolatot korábban a Real-csatár családtagjaival, hogy bevonják őket a cselszövésbe.

Benzema kedden már nem is játszott csapata PSG elleni Bajnokok Ligája-meccsén. A sztárcsatár szerdán, kora reggel érkezett Versailles rendőrségére, ott vették őrizetbe.

Karim Benzema és Mathieu Valbuena Forrás: AFP/Juan Barreto

"Meg tudjuk erősíteni, hogy kihallgatjuk az ügyben betöltött szerepe miatt" - közölte a rendőrség.

Úgy tudni, a zsarolásért akár öt év börtönbüntetés is járhat Franciaországban.

A botrány októberben lett igazán komoly, amikor Djibril Cissét letartóztatták. Francia lapinformációk szerint a csatár jól ismerte Valbuena szokásait, ugyanis a Marseille-ben és a francia válogatottban is együtt futballoztak. A játékost, aki nemrég jelentette be visszavonulását, később kiengedték. Cissé mellett három másik embert tartóztattak le, ők mindannyian ismert francia futballisták barátai.

A Real Madrid csatárának nem ez az egyetlen gondja mostanában, ugyanis nemrég spanyol lapok arról számoltak be, hogy november 21-én, a Barcelona elleni rangadó napján is meg kell majd jelennie a bíróságon, mivel korábban jogosítvány nélkül kapcsolták le őt a rendőrök. Két éve pedig gyorshajtásért vették el a jogosítványát.

Ez az 5 dolog biztosan bekövetkezik, ha nem szexelsz!http://www.life.hu/intim/20151104-szex-nelkul-idegesebbek-betegebbek-vagyunk.htmlA finom, esti összebújások hiánya nem csak lelkünkre, hanem szervezetünkre is rossz hatással van. Intim--Az igazság felszabadít – A saját gyengeségünkre a legnehezebb objektíven nézni!http://www.life.hu/intim/20151103-pilat-gabor-az-igazsag-felszabadit-hagyd-hogy-o-akarja-jobba-tenni-az-eletet-ne-csupan-te.htmlMindig azok a nehézségek és megpróbáltatások tesznek edzetté és egyre erősebbé, amikről pillanatnyilag az hiszed, hogy gátolnak a fejlődésben.IntimThinkstockAz igazság felszabadít – A saját gyengeségünkre a legnehezebb objektíven nézni!http://www.life.hu/intim/20151103-pilat-gabor-az-igazsag-felszabadit-hagyd-hogy-o-akarja-jobba-tenni-az-eletet-ne-csupan-te.htmlMindig azok a nehézségek és megpróbáltatások tesznek edzetté és egyre erősebbé, amikről pillanatnyilag az hiszed, hogy gátolnak a fejlődésben.IntimThinkstockLehullt a lepel: Ez a pasik kedvenc szexpózahttp://www.life.hu/intim/20151104-ez-a-pasik-kedvenc-szexpoza.htmlA jó vastag Káma Szútrának hála, több szexpózból válogathatunk, mint amennyit egyáltalán meg tudnánk csinálni. De vajon melyiket kedvelik a leginkább a férfiak? IntimThinkstockÍgy lesz kevésbé kínos az egyéjszakás kalandhttp://www.life.hu/intim/20151104-igy-lesz-kevesbe-kinos-az-egyejszakas-kaland.htmlElindultatok bulizni a csajokkal, de az este kanos keddé fajult. Hazarángattál magaddal egy csinos úriembert egy pásztorórára, és miután végeztetek, nem is vágysz másra, csak arra, hogy lezuhanyozz, majd aludj egyet. Ráadásul nem akarod reggel világosban is megnézni. Ismerős a helyzet?Intim--Durva! Ilyen a szexmunkások titkos életehttp://www.life.hu/intim/20151104-jane-hilton-fotos-amerika-hires-bordelyhazaiban-fotozott.htmlAzzal a feltétellel került be a fotós, Jane Hilton Amerika leghíresebb bordélyházaiba, hogy nem zavarja a munkát és a vendégeket – egyébként minden meztelenkedést és perverziót rögzíthetett kamerájával.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.