Szakított barátnőjével Fördős Zé

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fördős Zé gasztroblogger szakítás Havas Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi gasztroblogger, Fördős Zé két és fél évig élt boldog párkapcsolatban üzlettársával, Havas Dórával. Néhány napja úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

A Bors egyik olvasója futott bele a Konyhafőnök zsűritagjába egy társkereső oldalon. A napilap felkereste Fördős Zét, hogy megkérdezze, tényleg ő látható-e az online ismerkedős weblapon. "Igen, valóban én vagyok azon a társkereső oldalon, de nem az én világom, már töröltem is ma­gam" – mondta Zé, aki bár szakított párjával, Dórával, a munka továbbra is közös pont az életükben.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Dórával pár napja úgy döntöttünk, ne erőltessük tovább a kapcsolatot. Rég se veled, se nélküled a viszonyunk. Tulajdonképpen dacból regisztráltam, a szakítás utáni első reakcióm volt, Dóra is tudott róla. Dórával az üzletben nagyon jó dolgokat csinálunk, a szakma köztünk fontos és erős kapocs, de a párkapcsolatunkban már nem volt meg ez az összhang. Szakmai terveink továbbra is vannak, emberileg nagyon meleg, pozitív érzéssel vagyunk egymás iránt " - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.