Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága egyre szenvedélyesebb

Forrás: AFP/Jason Merritt -
házasság szenvedély Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár házassága, úgy látszik, nagyon jól alakul. Ez viszont nem a véletlen műve; oda is figyelnek rá, hogy harmonikus maradjon a kapcsolatuk.

Justin például naponta elmondja a színésznőnek, hogy mennyire gyönyörű. „Nem akarom, hogy elcsépelt legyen, de akarom, hogy tudja - mert ez az igazság” – mondta Justin, aki néhány különleges szokást is bevezetett otthon, hogy életben tartsák a szenvedélyt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A telefonszexek után mostanában állítólag meztelen vacsorákkal forrósítják a hangulatot, ami Jennifer Anistonnak nagyon bejön. Szereti, hogy a férje ennyire kezdeményező és bevállalós. A színésznő azonban azt is elárulta, mi az, amit nehezen visel, férje ugyanis teljesen odavan a háborús stratégiai játékokért, amikkel szerinte túl sok időt tölt el.

Jennifer Anistonnak sikerült az, ami még soha senkinek

Hiába akart a legtöbb sztárpár titkos esküvőt, néhány kép mindig kiszivárgott ezekről a világot lázban tartó eseményekről - kivéve Jennifer Aniston és Justin Theroux nagy napjáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.