Párizsban próbálja rendbehozni házasságát Patrick Dempsey

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Bridget Jones Patrick Dempsey házasság Párizs színész romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége, Jillian még év elején jelentették be, hogy 15 év házasság után külön utakon folytatják tovább. A jelek szerint azonban megváltozott a döntésük, és egy közös utazáson romantikáznak a szerelem fővárosában. 

Tíz hónappal a szakításuk után kéz a kézben andalogtak Párizs egyik sétálóutcájában, és az sem zavarta őket, hogy fotósok csapata követi őket az útjukon. Rájuk is fér a pihenés, hiszen az utóbbi napokban mindketten sokat dolgoztak. Jillian Az éhezők viadala sztárjának, Jennifer Lawrence-nek a sminkese, így részt vesz vele az európai médiakörúton. Patrick pedig Londonban forgatja éppen a Bridget Jones legújabb részét, így kellett már a környezetváltozás - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Külföldi lapok szerint a pár nagyon is összemelegedett az elmúlt hetekben, és ebben nagy szerepet játszott három gyermekük is, akik miatt is fontos számukra az összetartás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.