párkapcsolat csábítás szerelem hódítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapcsolatod sírját nem az első hazugsággal, vagy megcsalással ásod meg. Az csupán a végjáték kezdete. Az első kapavágás aznap történik meg, amikor nem teszel azért, hogy elcsábítsd, illetve meghódítsd a párod.

Amikor átmegy rutinszerű üzembe a párkapcsolat és úrrá lesz rajta a megszokottság. Amikor megengeded magadnak, hogy ápolatlanul jelenj meg a társad előtt. Amikor nem szeretettel a szívetekben fekszetek le aludni egymás mellé az ágyba, és nem egymásra mosolyogva ébredtek, akkor észre kell vegyétek a láthatatlan piros lámpa figyelmeztető jelzését.

Forrás: Thinkstock

Megtehetitek, hogy nem vesztek róla tudomást, de akkor jó eséllyel úgy jártok,

mint amikor a Titanicon még húzzák a zenészek, de már süllyed a hajó.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

A szívből jövő szeretet nélkülözhetetlen, de a csábítás és hódítás szándéka nélkül vegetációra és hanyatlásra ítélitek a kapcsolatotokat, mert víz nélkül a világ legszebb rózsája is halálra van ítélve. Ezért éljétek meg egymásban az összetartozás felemelő élményét, de varázsoljátok el egymást minden nap, akármennyi időtök is van hátra ezen a Földön.

És ne feledd, mondd ki a szót! Mondd ki a szót, ami megfogant a gondolatodban, ami ott van a nyelved hegyén... Ki tudja, hogy később kimondhatod-e, hogy lesz-e holnap amikor megteheted. És ha lesz is, talán majd egy fontosabbnak hitt dolgokra figyelsz, és a ma gondolata örökre elveszik.

Tedd meg ma! Mondd el a szüleidnek, mondd el a párodnak! Mondd el a gyermekednek! Mondd el amíg megteheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.