Házassági ajánlatokkal ostromolják a Konyhafőnök sztárját, Bernáth Józsefet

Forrás: Instagram/bernathjozsefsef -
séf házasság Bernáth József levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig szigorú séf egy ország kedvence lett a már harmadik évaddal futó főzőműsorban. Sok néző fordul hozzá néhány konyhai praktikáért, néha azonban kap igen túlfűtött leveleket is. 

Józsefet lépten-nyomon megállítják a rajongók, és ezzel a szakácsnak semmi baja nincs. Örül a sok megkeresésnek, és amennyire deje engedi, válaszol is a hozzá érkezett üzenetekre. A múltkor viszont egy olyan típusú ajánlatot kapott, amire először nem tudta, mit is írjon vissza - írja a Hot.

Forrás: Instagram/bernathjozsefsef

"Az egyik legmeglepőbb levelezés idején épp külföldön voltam. Három üzenetváltás történt közöttünk egy hölggyel: a második e-mailben már házassági ajánlatot kaptam tőle, és egyértelműen tudatta velem, hogy akár már másnap szívesen hozzám költözne. Remélem, nem haragszik rám, amiért nem éltem a lehetősséggel" - mondta a séf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.