Ha nem engeded, hogy a sors vezessen, akkor hurcolni fog

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tartja a mondás, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Nem is lenne jó, ha tudnánk, mit hoz a jövő, mert akkor várakozással vagy aggodalommal töltene el minket, de egy dolog biztos, figyelmünk nem a jelen pillanaton lenne. Pedig cselekedni csak itt tudunk. Ez az egyetlen hely és az egyetlen pillanat, ahol érvényesítheted az akaratodat, és befolyásolhatod sorsod alakulását.

Egy tanítóm egyszer azt mondta nekem, hogy ha valakinek az a sorsa, hogy utolérje egy golyó, azt a sivatag közepén is utol fogja érni.

Forrás: Thinkstock

Ha a végkifejletet nem is kerülhetjük el, az oda vezető utat megválaszthatjuk. Azt hiszem, ez a szabad akarat. A választott utak között viszont hatalmas minőségbeli különbség van, és mindig a mi döntésünk, hogy melyiket választjuk. Amennyiben irányt tévesztünk, azért kapunk némi segítséget egy nemkívánatos esemény vagy egy betegség formájában, de a kormány a mi kezünkben van.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 15 ezer embernek tartottam tréningeket és konziltációkat. Túl sok olyan párkapcsolatot láttam, amiről ugyan nem jelenthetjük ki, hogy vergődnek, vagy a szakadék szélén billegnek, de azt igen, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot, és tartósan megélni azokat az érzéseket, amelyek lehetőség szintjén benne voltak. És miért? "Csupán" a szerelmen kívüleső összefüggések ismeretének hiánya miatt.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés, vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Valamennyi félelem az elme által a jövőbe vetített kép, rettegés egy olyantól, ami megtörténhet. Nem szükségszerűen történik meg, csupán megtörténhet. Két hibát követünk el ilyenkor:

Egy: Kiválasztunk egy lehetőséget a millióból, ami megtörténhet, leginkább a lehető legrosszabbat.

Kettő: Összekeverjük a "legyél gondoskodó, gondolj a jövőre” igazságot az "élj a jövőben” hamissággal, és minthogy a jövőben nem lehet cselekedni (furcsa is lenne), ez egy óriási frusztrációt okoz.

A sorssal való együttműködés nem jelent hatáshelyzetet.

Azt is választhatod, hogy nem működsz együtt vele, csak akkor ne csodálkozz, ha úgy jársz, mint az az ember, aki életében mindig boldog akart lenni, csak közben elfelejtett szeretni.

Scarlett Johansson a hátsó ülésre, Ricky Martin az aranyzuhanyra gerjed: Hírességek különös szexfétisekkel!http://www.life.hu/intim/20151111-hiressegek-kulonos-szexfetisekkel-scarlett-johansson-a-hatso-ulesre-ricky-martin-az-aranyzuhanyra.htmlHa azt gondolod, hogy a hírességek eltitkolják meglepő szexuális szokásaikat, csak azért, mert gyakran állnak a kamerák kereszttüzében, és meg kell felelniük a társadalmi elvárásoknak, bizony tévedsz. Sokuknak van egy perverz oldala is, legyen az egy testrész iránti szexuális vonzalom vagy bizonyos tárgyakhoz fűződő erőteljes vágy. IntimAFPKiforgatták Szinetár Dóra szavait?http://www.life.hu/intim/20151112-szinetar-dora-bereczki-zoltannal-valo-valasrol-beszelt-miutan-felkapaszkodott-nem-volt-ram-szuksege.htmlA színésznő egy tévéműsorban a Bereczki Zoltánnal való házasságáról mesélt, ám úgy tűnik, a szavait alaposan kiforgatták. Intim--A nő csábít, a férfi hódít...http://www.life.hu/intim/20151111-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-no-csabit-a-ferfi-hodit.htmlKapcsolatod sírját nem az első hazugsággal, vagy megcsalással ásod meg. Az csupán a végjáték kezdete. Az első kapavágás aznap történik meg, amikor nem teszel azért, hogy elcsábítsd, illetve meghódítsd a párod. Intim--Rubay Lacika kálváriája: Továbbra sem találkozhatnak az eltiltott szerelmesekhttp://www.life.hu/intim/20151109-rubay-lacika-kalvariaja-folytatodik-tovabbra-sem-talalkozhatnak-az-eltiltott-szerelmesek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pénteken eltűnt, vasárnap pedig előkerült a TV2 Az ének iskolája című műsorának döntőse, Rubay Lacika.Intim--Buddhista szerzeteseknek közvetítettek kiskorú prostituáltakat: Lebuktak!http://www.life.hu/intim/20151108-a-thai-hatosagok-felszamoltak-a-bunszervezetet-ami-13-eves-lanyokat-futtatott.htmlKormányzati tisztviselőknek és buddhista szerzeteseknek is közvetített kiskorú lányokat az a hálózat, amelyet most számoltak fel a thai hatóságok. A gyanúsítottak akár húsz évet is kaphatnak. Intim--Szexbotrány miatt vették őrizetbe a Real Madrid sztárcsatárát, Karim Benzemáthttp://www.life.hu/intim/20151105-karim-benzema-orizetbe-kerult-a-real-madrid-sztarcsatarat-szexbotrany-miatt-hallgattak-ki.htmlSzerda reggel őrizetbe vették a Real Madrid francia játékosát, Karim Benzemát, miután őt is meggyanúsították egy nyáron kirobbant zsarolási ügyben. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.