Újra együtt az álompár! - Kibékült egykori vőlegényével Lola

Forrás:Sunhill média -
párkapcsolat szerelem énekesnő Lola vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő számára nagy fájdalommal járt a szakítás, és törésként élte meg a történteket. Bár akkor véglegesnek tűnt, a jelek szerint mégsem bírták sokáig egymás nélkül a szerelmesek.

Lola szeptemberben még úgy nyilatkozott, hogy nagy pofára esés volt számára eljegyzésének felbontása, és megviselte párja elvesztése.

Forrás:Sunhill média

"A párkapcsolatom helyre jött, ami az életem minden területére jó hatással van. Most jó helyen érzem magam. Ez a pár hónap, amíg külön voltunk, nagyon sokat változtatott a személyiségemen. Önállóságra nevelt, és arra, hogy a saját gondolataim szerint csináljam a dolgaimat, úgyhogy boldogabb vagyok, mint valaha" - mondta a Reflektornak Lola.

Mi?! Leonardo DiCaprio a férfiakhoz vonzódik?http://www.life.hu/intim/20151113-leonardo-dicaprio-a-ferfiakhoz-vonzodik-evek-ota-kapcsolatban-el-egy-kollegajaval.htmlEgy amerikai bulvárlap szerint a sármos színész mindig is kettős életet élt, és bár imádja a gyönyörű nőket, a férfiakkal is közelebbi viszonyt ápol. A hírek szerint Leo kedvese nem más, mint Lukas Haas. Intim--A hagymától lesz szexi a férfi? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/intim/20151112-hagymaeves-utan-vonzobbnak-tartjak-a-ferfiakat-a-nok.htmlEgy nemrég készült kutatás végeredménye szerint a nők sokkal vonzóbbnak találták azoknak a férfiaknak az izzadságát, akik előtte nyers hagymát ettek, mint azokét, akik nem így tettek. IntimThinkstockRod Stewart nejét gyermekkorában szexuálisan zaklattákhttp://www.life.hu/intim/20151112-rod-stewart-feleseget-penny-lancastert-gyermekkoraban-a-metron-zaklatta-egy-ferfi.htmlPenny Lancaster a Loose Women című tévéműsorban volt vendég pár nappal ezelőtt. Az egyik műsorvezető felhozta a szexuális zaklatást, melyre a 44 éves nő sírva fakadt. Kiderült, ő is átélt hasonló borzalmakat. Intim--Nadeea Volianova teljesen pucéran üdvözli az új Bond filmet http://www.life.hu/intim/20151113-nadeea-volianova-puceran-aranyszinu-festekkel-leontve-udvozli-az-uj-james-bond-filmet.htmlAz orosz származású, de amerikai énekesnő nem igazán aratott eddig sikert a hangjával, inkább a botrányaival került legtöbbször címlapokra. Most egy újabb örültséget talált ki. Intim--Esküvőre készülnek a Got Talent szerelmeseihttp://www.life.hu/intim/20151111-az-rtl-klub-hungary-s-got-talent-szerelmesei-david-es-liko-tancosok-eskuvore-keszulnek.htmlA tehetségkutatóban feltűnt táncospár, Dávid és Likó között a munkában vannak konfliktusok, ám a magánéletük felhőtlen.Intim--Muri Enikő esküvői lázban éghttp://www.life.hu/intim/20151110-muri-eniko-az-xfaktor-enekesnoje-eskuvoi-lazban-eg-es-parjaval-otleteket-gyujtenek.htmlAz énekesnő szerelmével a hétvégén ötleteket gyűjtött élete nagy napjához egy esküvőkiállításon.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.