Lola kibékült exével - Ismét dúl a szerelem

békülés intim szerelem Lola kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig bírták külön a szerelmesek: a gyönyörű énekesnő és Bence ugyanis újra egy párt alkotnak. 

Lola kibékült egymori kedvesével, így újra egy párt alkotnak a hangmérnökként dolgozó fiúval, Bencével. A fiatalokat most az hozta össze, ami egykor elválasztotta őket: a közös munka - írja a Blikk.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Annak idején Lola a szakításuk okát azzal magyarázta, hogy túl sok időt töltöttek egymással, most pedig épp egy közös munka kapcsán kereste fel volt párját. Így egy olvasást népszerűsítő kampány hozta végül újra össze a szerelmeseket. "Tudtam, hogy annak a fellépésnek Bence lesz a hangmérnöke, így felhívtam. Leültünk beszélgetni, és tíz perc múlva már nem voltak kérdések, egyszerűen tudtuk, hogy mi együtt folytatjuk az életünket" – mesélte az énekesnő a lapnak. Elárulta, most már teljesen máshogyan csinálják a dolgaikat.

"Korábban hajlamos voltam kisajátítani, hiszen szerettem, hogy mindig velem van. Most már ha valaki előbb kéri fel munkára, akkor az a prioritás. Persze a közös munka is maradt, például az új dalomban" - tette hozzá a csinos énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.