Komoly a dolog! Karácsonyi esküvőt tervez Sandra Bullock

Forrás: AFP/Valerie Macon -
karácsony esküvő házasság párkapcsolat Sandra Bullock Bryan Randall szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány hónapja vannak együtt, ám a színésznő a hírek szerint túltette magát a kezdeti nehézségeken Bryan Randallel, és már az esküvő is szóba került közöttük.

Sokévnyi egyedüllét után végre rátalált a szerelem Sandra Bullockra. A Gravitáció és a Beépített szépség sztárja még csak idén nyáron ismerte meg a fotósként és modellként is ténykedő, hihetetlenül jóképű Bryan Randallt, ám az 51 éves színésznő már az esküvőjét tervezgeti vele.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Pedig nem indult éppen zökkenőmentesen a viszony: a források úgy tudják, Randall még együtt volt előző barátnőjével, amikor elkezdett találkozgatni a világ leggyönyörűbb nőjének megválasztott Sandrával.

Forrás: Northfoto

Nos, úgy tűnik, átlendültek a kezdeti nehézségeken, ugyanis már a karácsonyi időpontot is tisztázták, nemrég pedig éppen a színésznő exe, George Clooney ajánlotta fel, hogy tartsák a menyegzőjüket olaszországi villájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.