Hódi Pamela nagy hírrel várta otthon Berki Krisztiánt

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal -
Hódi Pamela TV2 hír összeköltözés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak takarítással és rendrakással fogadta otthon a kórházból hazatérő Berki Krisztiánt a párja.

Úgy tűnik, az Édes Élet sztárjai végre újra közös otthonban folytatják az életüket. „Arra gondoltam, hogy olyan jól megvagyunk egymással, mi lenne, ha összekötnénk az életünket" – kezdte Pamela, Krisztián azonnal elérzékenyült. „Nekem ez jó érzés, elérzékenyülök, ez biztat arra, hogy óvjam, védjem ezt a kapcsolatot" – mondta a macsó.

Dating Burnout: Avagy mikor álljak le a tinderes párkereséssel?http://www.life.hu/intim/20151116-tinder-es-baratai-ezert-kell-lejonnod-a-netes-tarskeresokrol-legalabbis-egy-idore.htmlAz online párkeresés egy érzelmi hullámvasút; az érzéseid mindig veszélyben vannak, és könnyen elérheted azt a pontot, ahol úgy tűnhet, hogy soha nem találod meg azt a férfit, akit szeretnél. Ha már hosszú hónapok, vagy évek óta a virtuális térben vadászgatsz, és rettenetesen unod a vakrandikat, sőt a legutóbbit csak azért szkippelted, hogy ne kelljen belebújnod a csini ruhádba (és hajat mosnod előtte), ideje behúznod a kéziféket! Intim--Stohl András: „Régóta nyögöm, hogy egy családot szétromboltam"http://www.life.hu/intim/20151117-stohl-andras-szinesz-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-kapcsan-maganeleterol-vallott.htmlA színész a Válótársak című sorozat kapcsán párhuzamot vont saját és sorozatbeli karakterének magánélete között. Intim--Meztelen szelfit küldött és csoportos szexet ígért Diana hercegné volt szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20151117-diana-hercegne-volt-szeretoje-james-hewitt-meztelen-szelfit-kuldott-es-gruppen-szexet-igert-egy.htmlJames Hewitt egy társkereső oldalon próbált ismerkedni egy meg nem nevezett hölggyel, akinek - kedvcsináló gyanánt - egy szál semmiben pózolt egy szelfi erejéig. Intim--Angelina Jolie: "Nem könnyű a pároddal szexjelenetet forgatni"http://www.life.hu/intim/20151116-angelina-jolie-es-brad-pitt-szexjelenetei-az-elejen-nagyon-kinosan-indultak.htmlA sztárpárnak a legújabb közös filmjük forgatásán kellett ágyba bújniuk, ami a színésznő elmondása alapján nem igazán volt egyszerű feladat, sőt, néha kifejezetten kellemetlen pillanatokat kellett átélniük. Intim--Újra szerelmes a Rising Star felfedezettje: Fehérvári Gábor Alfréd szívét egy táncosnő rabolta elhttp://www.life.hu/intim/20151116-fehervari-gabor-alfred-es-szerelme-a-rising-star-alatt-szerettek-egymasba.htmlA Rising Star felfedezettje még a műsor során ismerkedett össze Dórával, aki a show egyik táncosa volt. Alfréd a legújabb klipjében már kedvesével együtt látható. Intim--Kiderült! Így fogod átélni életed legjobb szexuális élményéthttp://www.life.hu/intim/20151114-igy-fogod-atelni-eleted-legjobb-szexualis-elmenyet.htmlEzeknek az ötleteknek hála könnyen felpezsdítheted a levegőt a hálószobában. Nem kell megijedni, semmilyen nyakatekert mutatvány nincs a listán!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.