Stohl András: „Régóta nyögöm, hogy egy családot szétromboltam"

Forrás: RTL Klub -
házasság Válótársak válás Stohl András magánélet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a Válótársak című sorozat kapcsán párhuzamot vont saját és sorozatbeli karakterének magánélete között.

Csütörtökön 21:20-tól, a Barátok közt után dupla epizóddal indul a régóta várt Válótársak című vadonatúj heti filmsorozat az RTL Klubon. A sorozat középpontjában három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci – története áll, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Forrás: RTL Klub

Stohl András a sorozatban Sáfár Bálintot, a magas, sármos, menő ingatlanügynököt alakítja, aki minden nővel kikezd. A sokadik affér után felesége kirúgja a házból. Bálint hiába próbálja meg visszaszerezni régi életét, vadászösztöne mindig új kalandra csábítja. A színész arról mesélt hétfő este a Válótársak werk filmjében, milyen párhuzam van sorozatbeli karaktere és közötte.

„Nyilván vannak hasonló szituációk az én életemben. Egyfelől már 48 éves vagyok, másrészt pedig sok mindent megéltem. Nekem is fölborult egy házasságom, én is elváltam, azóta is nyögöm, hogy egy családot szét kellett romboljak, a saját hibámból, nálunk is az volt a helyzet, hogy egyszer csak betelt a pohár" - mondta el András.

Dating Burnout: Avagy mikor álljak le a tinderes párkereséssel?http://www.life.hu/intim/20151116-tinder-es-baratai-ezert-kell-lejonnod-a-netes-tarskeresokrol-legalabbis-egy-idore.htmlAz online párkeresés egy érzelmi hullámvasút; az érzéseid mindig veszélyben vannak, és könnyen elérheted azt a pontot, ahol úgy tűnhet, hogy soha nem találod meg azt a férfit, akit szeretnél. Ha már hosszú hónapok, vagy évek óta a virtuális térben vadászgatsz, és rettenetesen unod a vakrandikat, sőt a legutóbbit csak azért szkippelted, hogy ne kelljen belebújnod a csini ruhádba (és hajat mosnod előtte), ideje behúznod a kéziféket! Intim--Kulcsár Edina szakított vőlegényével?http://www.life.hu/intim/20151117-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezett-szepsegkiralynoje-lehet-hogy-szakitott-volegenyevel.htmlAz a hír járja, hogy a szépségkirálynő, akit a Miss Word versenyen a világ második legszebb lányának választottak, felbontotta eljegyzését Mátéval. Intim--Meztelen szelfit küldött és csoportos szexet ígért Diana hercegné volt szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20151117-diana-hercegne-volt-szeretoje-james-hewitt-meztelen-szelfit-kuldott-es-gruppen-szexet-igert-egy.htmlJames Hewitt egy társkereső oldalon próbált ismerkedni egy meg nem nevezett hölggyel, akinek - kedvcsináló gyanánt - egy szál semmiben pózolt egy szelfi erejéig. Intim--Világító mellekkel búcsúzik Mihalik Enikő a paradicsomból - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151116-mihalik-eniko-felmeztelen-keppel-bucsuzik-vilagito-mellekkel-pozol-a-szexi-modell.htmlA meseszép magyar modell egy különleges fotóval búcsúzott Turks- és Caicos-szigetektől ahol barátnőjével, Nadja Benderrel pihent. IntimOrigoBrad és Angelina éppen olyan, mint a többi házaspárhttp://www.life.hu/intim/20151114-brad-pitt-es-angelina-jolie-is-ugyanolyan-mint-a-tobbi-hazaspar.htmlA sztárpár meglepően sokat nyilatkozik az utóbbi időben - ennek oka természetesen az, hogy mostanában kerül mozikba legújabb közös filmjük. Intim--Péniszméret, pornó és kutyapóz? Tévhitek, melyekkel a férfiak ámítják magukathttp://www.life.hu/intim/20131119-randi-egeszseg-es-csajozasi-tippeket-tanulnak-a-ferfiak-az-eletmodmagazinokbol.htmlMa már nem csak a nők olvasnak életmódmagazinokat, ez a lehetőség a pasik számára is adott. Egészségtippek, csajozási trükkök, edzéstervek, divattanácsadás és a legfontosabb, hogyan tartson a lehető legtovább az erekció. Ilyen és ehhez hasonló cikkekkel látják el a teremtés koronáit a nekik szóló portálok, melyek azt a hiú ábrándot kelthetik bennük, hogy most bizony megfejtenek minket. A Life.hu a legnagyobb tévedéseknek járt utána. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.