Juhbélből készült óvszerrel szexelt Charlie Sheen és pornós exbarátnője

Forrás: AFP/Jason Merritt -
pornószínésznő Charlie Sheen vizsgálat szex teszt juhbél óvszer latex pornósztár HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A juhbél sokkal kevésbé véd a nemi betegségekkel szemben, mint a latex. Ezt pedig a HIV-fertőzött világsztár exbarátnője, Bree Olson is tudta – azt azonban már nem, hogy Charlie Sheen HIV-fertőzött lett volna kapcsolatuk alatt.

Bree Olson, akit Natalie Kenleyvel együtt csak „istennőinek" becézett Charlie Sheen, elmondása szerint a színész soha nem közölte vele, hogy HIV-fertőzött lenne, és szinte minden nap szexeltek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Charlie Sheen kedden jelentette be nyilvánosság előtt, hogy 4 évvel ezelőtt HIV-fertőzést állapítottak meg nála. A hírek szerint 6 exe, köztük volt felesége, Brooke Mueller perrel fenyegetőzik, mert állítólag őket is megfertőzte a világsztár.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today showműsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.
Meghalt egy HIV-fertőzött, mert rákos lett egy benne élő féreghttp://www.life.hu/drlife/20151105-egy-hiv-fertozott-ferfi-egy-benne-levo-rakos-galandfereg-miatt-lett-tudorakos.htmlA kolumbiai férfi azért lett beteg, mert rákos lett a benne élő parazita. Dr. LifeThinkstockMilliókat fizetett férfi és női pornósztároknak egyetlen éjszakáért a HIV-pozitív Charlie Sheenhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-charlie-sheen-allitolagos-hiv-fertozott-szinesz-milliokat-fizetett-pornosztaroknak-egyetlen.htmlA színész állítólag az utóbbi két évben teljesen elzárta magát a külvilágtól, mert annyira rettegett, hogy nyilvánosság elé tárul betegségének titka. TV + Sztárok--272 embert fertőzött meg HIV-vírussal az orvoshttp://www.life.hu/news/20151021-yem-chrin-engedely-nelkul-uzemelo-orvos-hiv-virussal-fertozott-meg-272-embert.htmlEngedélye sem volt annak az orvosként dolgozó férfinak, aki praxisában 272 embert fertőzött meg HIV-vírussal egy eldugott kambodzsai faluban. News--Nem fél a fertőzéstől a HIV-pozitív Charlie Sheen exe, Denise Richardshttp://www.life.hu/drlife/20151117-charlie-sheen-allitolag-hiv-pozitiv-szinesz-volt-felesege-denise-richards-feszulten-mosolyog.htmlMíg Denise Richards lelkesen mosolyog a fotósok kamerájába, addig a hírek szerint a színésznő volt férje, Charlie Sheen kedden vallja be, hogy ő a HIV-pozitív világsztár, akiről napok óta cikkeznek. Dr. Life--Döbbenetes! E.coli baktériummal volt fertőzött az online vásárolt anyatejhttp://www.life.hu/drlife/20151012-ecoli-bakteriummal-fertozott-volt-az-online-vasarolt-anyatej.htmlAkár halálos betegséget is okozhatnak azok a baktériumok, amelyeket online árult anyatejben találtak Nagy-Britanniában. Dr. Life--Charlie Sheen részegen csinált botrányt, ki is rakták a bárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151012-charlie-sheen-reszegen-balhezott-egy-barban-ki-is-dobtak-a-biztonsagiak.htmlA színész nem ismer határokat, ha buliról van szó. A több elvonót megjárt világsztár a hétvégén Orange megye egyik klubjában szórakozott, amikor kissé elvetette a sulykot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.