Kulcsár Edina: "Nem engedhetem meg magamnak, hogy sírjak.."

fotó párkapcsolat szépségkirálynő Kulcsár Edina szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban röppent fel a hír, miszerint a csodaszép modell szakított vőlegényével, Mátéval. Edina még nem erősítette meg a sajtóinformációkat, bár a rajongói oldalán igen kétértelmű kijelentést tett. 

A szépségkirálynő új bejegyzése alatt a rajongók közül többen is rákérdeztek arra, igaz-e a hír, hogy szakítottak vőlegényével. A fiatal lány igen szűkszavú, de sokatmondó kommenttel válaszolt a feltett kérdésekre. "Én úgy gondolom, hogy a magánéletem csak rám tartozik, az csak 1 plusz bennem, hogy ennyire közvetlen vagyok az emberekkel, és az örömteli dolgokat megosztom mindenkivel! Szerintem senki számára nem lenne szimpatikus, ha siránkoznék állandóan minden dolog miatt, mert problémák, azért valljuk be mindig vannak mindenki életében! És ahogy valaki előttem is írta... A munkát tudni kell különválasztani az érzelmektől.. Ráadásul nekem pont olyan állásom van, ahol nem engedhetem meg magamnak, hogy sírjak, és szomorúság látszódjon rajtam!" - írta Edina.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.