Megvan, mennyi szex kell a boldogsághoz

Forrás: Thinkstock -
boldogság párkapcsolat szex kutatás szerelem hét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatók állítják, hogy heti egy összebújás kell egy jól működő párkapcsolathoz, és nem lesznek elégedettebbek és boldogabbak azok, akik ennél többször kerítenek alkalmat a lepedőgyűrögetéshez.

Heti egy szex – ez lett az eredménye annak a kutatásnak, amely azt vizsgálta, hány együttlét kell ahhoz, hogy boldog legyen a két fél a párkapcsolatában.

Forrás: Thinkstock

A Toronto Missisauga Egyetem által készített felmérésben 40 éven át vizsgálták 30 ezer pár szexuális életét, amelyből megállapították: hiába szerelmeskednek többet az emberek, a boldogságuk és elégedettségük szintje nem lesz magasabb azokénál, akik csak heti egyszer fekszenek le egymással.

Hasonló témában született kutatás arról, mennyire függ össze a szex a boldogsággal - a felmérés eredményét ide kattintva olvashatod. Nemrég pedig kiderült, mennyi ideig tart az ideális együttlét - a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.