Hoppá! Szexvideóval zsarolják Shakirát és Gerard Piquét

Forrás: Instagram/ Shakira -
szexvideó Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Benzema-Valbuena-botrány után két héttel Gerard Piqué lehet a következő érintett egy szexvideós ügyben. A Barca védőjét állítólag zsarolja egy volt alkalmazottja.

Nagy összeget követel egy volt alkalmazottja Gerard Piquétől, a Barcelona védőjétől, hogy ne hozzon nyilvánosságra egy állítólag "erősen erotikus tartalmú", házi készítésú videót róla és kedveséről, Shakiráról - írja a Diario Vasco nevű baszk napilap internetes kiadása.

Forrás: Instagram/ Shakira

Az As nevű madrid sportlap által is átvett információt eddig még nem erősítette meg, de nem is cáfolta sem a futballista, sem pedig a kolumbiai énekesnő. Az As megjegyzi, hogy egy ilyen videó nyilvánosságra hozása Spanyolországban bűncselekménynek számít. Három éve egyszer már felröppent a hír, hogy valaki árulja a pár egy közös videóját, de akkor az nem került nyilvánosságra - írja cikkében az Origo.

Éppen két hete pedig kirobbant egy másik szexvideós zsarolási ügy, melyben Karim Benzema, a Real Madrid francia csatára érintett. Benzemát vád alá helyezték, miután felvetődött, hogy köze lehet válogatott csapattársa, Mathieu Valbuena megzsarolásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.