Szőke Zoltán négy év után válik feleségétől - Karácsonyra szabad ember lesz

válás Szőke Zoltán Barátok közt kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már négy év telt el azóta, hogy Szőke Zoltán bevallotta feleségének, hogy mást nőt szeret. Anikó és a Barátok közt sztárja azonban csak most adták be a hivatalos válási papírokat. 

Annak idején, amikor Szőke Zoltán bejelentette feleségének, hogy más nőt szeret, abban maradtak, hogy ha valamelyikük kéri, akkor beadják a papírokat és hivatalosan is elválnak. Most a Barátok közt színésze kezdeményzte, hogy kerüljön pont a dologra - írja a Story magazin.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A férjem akarta a válást, nyilvánvaló okból (...) Mindenkinek jár a boldogság, Zolinak is, még akkor is, ha másoknak ez fájdalommal és áldozattal jár" - mondta Anikó, aki azt is elárulta, hogy még mindig kudarcként gondol a házasságukra. "A papírok beadásakor jutott eszembe, hogy furcsa módon mindig novemberben kapok egy pofont az élettől. Novemberben jelentette be Zoli, hogy elhagy, a házassági kudarcunk épp egy évvel később jelent meg a lapokban, a férjem novemberben költözött el és novemberben is válunk" - tette hozzá Anikó, aki azt is elárulta, aligha fognak majd összejárni a jövőben Szőke Zoltánnal.

Szőke Zoltán: "Nem élhettünk fél szívvel"

Még a látszat kedvéért sem akarta eljátszani a boldog családapát Szőke Zoltán, aki hazugságnak érezte volna, ha ellenáll a szerelemnek. A színész őszintén nyilatkozott válásáról és új szerelméről. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Durva! Dominaszerkóban kezdte a reggelt Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20151116-amber-rose-dominaszerkoban-keszul-a-takaritasra.htmlKim Kardashian ádáz ellenfelének, a méretes kebleiről és popójáról ismert Amber Rose-nak megint sikerült alakítania. IntimOrigoKiderült! Az európai nők lépnek félre a leggyakrabbanhttp://www.life.hu/intim/20151026-egy-kutatas-szerint-az-europai-nok-lepnek-felre-a-leggyakrabban.htmlAz európaiak lépnek félre a leggyakrabban, míg az amerikaiak vállalják a legtöbb kockázatot a fogamzásgátlás terén – többek között ez is kiderült a DrEd.com nemzetközi kutatásából.Intim--Rubint Réka: "Norbi elém tolta a házassági szerződést"http://www.life.hu/intim/20151026-schobert-norbi-rubint-rekaval-hazassagi-szerzodest-iratott-ala.htmlEgészen intim családi titkokat is megosztott az Összezárva Friderikusszal című műsorban Rubint Réka, aki többek közt elárulta: férje házassági szerződést íratott alá vele az esküvő előtt. Intim--Így ingereld a csiklód, ha intenzívebb orgazmusra vágyszhttp://www.life.hu/intim/20151024-igy-ingereld-a-csiklodat-az-intenzivebb-orgazmusert.htmlA női csikló titkos rejtelmeiről sokat hallani: számtalan felmérés számolt be arról, hogy a nők jelentős része a csiklóján keresztül hamarabb és gyakrabban jut orgazmushoz, mint a hüvelyén keresztül. Most viszont azt is eláruljuk, hogyan lehet még jobban fokozni ezeket az élvezeteket. IntimThinkstockÍgy fest Kylie Jenner feneke alulnézetből - Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20151024-kylie-jenner-megmutatta-feneket-alulnezetbol-erotikus-foto.htmlNagyon erotikus, sivatagi fotósorozatot készítettek a fiatal modellel, aki egyik leghíresebb testrészét, fenekét is megvillantotta a képeken - méghozzá alulnézetből. IntimOrigoÍgy játszik együtt Katalin hercegné és Vilmos herceg - Tündéri fotó!http://www.life.hu/intim/20151024-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-konzolon-jaszottak-a-bafta-dijatadojan.htmlIgazi álompárhoz méltó módon jelent meg a hercegi pár Dundee városában, hogy találkozhasson a BAFTA játéktervezői díjának idei győzteseivel. És, ha már ott voltak, ők is kipróbáltak egy-egy játékot.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.