Árpa Attila: "Azt nem mondom, hogy minden felhőtlen"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
házasság párkapcsolat színész Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége nemrég ünnepelte a 10. házassági évfordulóját, miközben több helyen is az volt olvasható, hogy éppen válnak. Attila most eloszlatta a róla szóló tévhiteket, és tiszta vizet öntött a pohárba. 

Az Összezárva Friderikusszal című műsorban a magánéletét firtató kérdésre azt válaszolta, hogy vannak gondok a kapcsolatában, és nem tudja megmondani, meddig lesznek még együtt a kedvesével. Bár nem szívesen beszél erről a nyilvánosságnak, most tisztázni akarja a felmerült kérdéseket - írja a Best magazin.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Azt nem mondom, hogy minden felhőtlen, de mutasson egy olyan házasságot, ahol ennyi év után nincsenek hullámvölgyek, mélypontok. Úgyhogy köszönöm szépen most jól vagyunk, hogy mi is lesz később, azt úgyis megtudják majd, de addig arra kérek mindenkit, hogy ne találgasson!" - mondta a színész, aki bár nem tartja magát macsónak, elégedett önmagával. "Ha annak tartanám magam, az egyfajta arroganciával párosul, viszont őszintének, életvidámnak gondolom magam, és bizonyos szakemberek szerint az érzelmi intelligenciám is rendkívül magas, bármit is jelentsen ez" - tette hozzá Attila.

Meglepő vallomás! Johnny Depp büszke lánya biszexualitásárahttp://www.life.hu/intim/20151120-johnny-depp-buszke-biszexualis-lanyara-lily-rosera.htmlA színész 16 éves lánya, Lily-Rose Depp augusztusban vallott szexuális beállítottságáról, Johnny Depp pedig máris kiállt mellette egy LMBTQ mottós matricával. Ezúttal azonban nyilatkozott is arról, mit gondol lánya biszexualitásáról. Intim--Tangában mutatta meg formás fenekét Suki Waterhousehttp://www.life.hu/intim/20151120-suki-waterhouse-modell-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket.htmlA modell bizony nem szégyenlős, így rendszeresen meg is mutatja bájait – ezúttal éppen formás popsiját dugta oda a kamerának.Intim--Szinetár Dóra: "Felháborító hazugság, amivel megvádoltak"http://www.life.hu/intim/20151119-szinetar-dora-sose-mondana-rosszat-volt-ferjetol-valaki-szitani-akarja-a-feszultseget.htmlA színésznő nemrég nyilatkozott Bereczki Zoltánnal való kapcsolatáról, a megjelent cikkben azonban szerinte kiforgatták a volt kedvesről tett kijelentéseit. Bár nem szívesen nyilatkozik a magánéletről, most mégis tisztázta a helyzetet. Intim--13 évvel fiatalabb, dögös sportolóval jött össze Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20151119-nicole-scherzinger-grigor-dimitrov-bolgar-teniszezovel-jar.htmlÚgy látszik, csak pletyka volt, hogy az énekesnő és Lewis Hamilton újra egymásra talált. A legújabb hírek szerint ugyanis Nicole Scherzinger a teniszezőnő, Maria Sharapova exével jár. IntimAFPForró! Ezek a legjobb szexjelenetek az RTL Klub vadonatúj sorozatábólhttp://www.life.hu/intim/20151118-stohl-andras-szinesz-best-of-szexjelenetei-az-rtl-klub-vadonatuj-sorozatabol-a-valotarsakbol.htmlA Válótársak című, párkapcsolatokról szóló sorozatban többször láthatjuk majd Stohl Andrást intim helyzetben. A Life.hu megszerzett pár pikáns fotót a filmből, ezzel egy kis ízelítőt adva abból, mi vár ránk csütörtökön este.Intim--Kulcsár Edina: "Kihűlt a kapcsolatunk Mátéval, ezért is ért véget" http://www.life.hu/intim/20151118-kulcsar-edina-elarulta-miert-is-szakitottak-volegenyevel-nincs-senkije-es-egyedul-szeretne-lenni.htmlA modell úgy érezte, itt az ideje eloszlatni a magánéletével kapcsolatos híreket. Most őszintén beszélt az Aktív kamerái előtt arról, mi is vezetett a szakításhoz. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.