Férfivélemény: 7 nőtípus, akit lecsekkolunk Facebookon, és menekülünk

Forrás: giphy.com -
párkeresés Facebook ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megismerkedünk vele egy buliban vagy az interneten, bejelöljük a Facebookon, megnézzük az adatlapját – és ahelyett, hogy elhívnánk randizni, inkább menekülünk. Melyek azok a nőtípusok, amelyeknek sikerül ezt kiváltani az online tevékenységükkel? Most elmondjuk, szigorúan férfiszemszögből.

A csak magára figyelő

A közösségi oldalon végzett tevékenységeinek középpontjában egyetlen dolog áll: saját maga. A világ szépségeiből csak egyetlen dolgot vesz észre: a saját szépségét. Beállított szelfik tömkelege, töretlen igyekezet a saját maga és élete tökéletességének folyamatos megmutatására. Ha a legkisebb siker is éri az életben, világgá harsogja, hogy biztosan senki se maradjon le róla.

Forrás: giphy.com

A törődést lájkokban méri, mi, pasik pedig ennek megfelelően nyomunk rá egy lájkot, de semmi többet.

A műveletlen

Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem idéz Heideggert fejből, és becsúszik nála egy-egy kisebb helyesírási hiba, de ha mondjuk már az alapvető szavakat sem tudja normálisan leírni, és a -ba/-be, -ban/-ben közti különbségtétel sem megy neki, az eléggé riasztólag tud hatni. Ugyanide tartoznak az üres életbölcsességek és a két perc alatt lenyomozható álhírek/összeesküvés-elméletek eszetlen megosztásai is.

A férfiak, minden híreszteléssel ellentétben, nem szeretik a buta nőket.

A véleményvezér

Azzal még nincs semmi baj, ha valaki harcosan kiáll a saját véleménye, nézetei, neki fontos célok mellett. Azzal már inkább, ha eközben csak neki lehet igaza, és nem sajnál semennyi időt és energiát, hogy másokat kommentekben előadott (legtöbbször alacsony színvonalú) vitákban győzködje, az üzenőfalat pedig elárassza az ő igazságát hangoztató cikkekkel. Felmerül a gyanú, hogy az egészet már azért csinálja, mert valójában imád vitatkozni, vagy mert nincs jobb dolga. Erre pedig kinek van szüksége?

Forrás: giphy.com

A függő

Még ha nem is valami káros dologtól függ, hanem például csak futás-, jóga- vagy főzésmániás, de láthatóan egyetlen dolog körül forog az élete: szinte minden bejegyzése, fotója, eseménye ahhoz kapcsolódik. A függés pedig általában pótcselekvés, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor úgy vagyunk: akkor inkább keressen magának az illető egy szintén futás-, jóga- vagy főzésmániás pasit.

Az aranyásó

Imádja a luxust, és nem is titkolja, hogy abban érzi csak igazán jól magát. Drága cuccok, drága éttermek, drága utazások. A gond csak az, ha közben tudjuk róla: ehhez nem a saját két kis kezével teremti elő az anyagi feltételeket. Következtetés? Inkább meghagyjuk az esélyt másoknak.

Forrás: giphy.com

A negatív

Vele mindig rossz dolgok történnek. Vele mindenki rosszul bánik. Meg különben is, milyen már ez az ország (város, munkahely, utca, iskola stb.). Imád panaszkodni, szenvedni, és a világ eseményeiből csak a negatív dolgokat veszi észre. Amivel persze azt éri el, hogy még több ilyen történik vele. Arra sose gondol, hogy a bajainak ő maga is oka lehet.

Ha viszont közelebbi kapcsolatba kerülnénk vele, mi biztosan okai lennénk sok mindennek – köszönjük, kihagyjuk.

A kibeszélő

Olyan, mintha az életét a Facebookon élné: bármi történik vele, annak perceken belül az üzenőfalán a helye, akár szöveges, akár fényképes formában.

Forrás: giphy.com

Rosszabb esetben ez nem csak a gyakorlati dolgokra, de az érzelmi életére is vonatkozik. Mi pedig már látjuk lelki szemeink előtt a leendő képgalériát:

"A repülőn Marokkó felé Kicsimmel", 68 fotó.

Nem is beszélve a jövőbeli posztokról a veszekedéseink után... Inkább kihagyjuk ezt a jövőt.

Eljegyezték Bencsik Tamarát - Fotó a csodaszép gyűrűről! http://www.life.hu/intim/20151122-bencsik-tamaranak-megkertek-a-kezet-az-enekes-rogton-igent-mondott.htmlA gyönyörű énekesnő férfi rajongóinak van egy rossz hírünk: Tamarát a napokban eljegyezték, aki persze rögtön igent is mondott! IntimOrigoItt az áttörés? Új férfi fogamzásgátló érkezhethttp://www.life.hu/intim/20151122-uj-ferfi-fogamzasgatlo-alapja-lehet-egy-felfedezes-attores-a-a-termekenysegi-rendellenessegeknel.htmlEgy a test alakját szabályozó, jószerivel minden többsejtű állati szervezetben előforduló jelzőrendszerről kiderült, hogy hatással van a férfiak termékenységére is. A felfedezés segíthet ennek kezelésében, éppúgy, mint egy új férfi fogamzásgátló kifejlesztésében.IntimThinkstockÚj trükkökkel megkönnyíti meg a szakítást a Facebook: Íme!http://www.life.hu/intim/20151122-a-facebook-gondol-azokra-akiknek-faj-meg-egy-egy-regi-szerelem-szakitas-konnyeden.htmlSzakítani sosem jó. Facebookon átállítani a kapcsolati státuszt pedig még talán rosszabb is, hiszen mindenki látja. Mi több, a volt szerelem is állandóan kísért közös képek, megjelölések és egyéb posztok formájában. De már nem sokáig.Intim--Éljen az ifjú pár! Sofia Vergara és Joe Manganiello összeházasodnak?http://www.life.hu/intim/20151122-sofia-vergara-es-joe-manganiello-kimondta-a-boldogito-igent-ime-az-eskuvoi-fotok.htmlA pár több képet is feltöltött az Instagram oldalára, amin a tegnap este megtartott előlagzis fotóik láthatóak Palm Beachen, Floridában. A színésznő egy gyönyörű, hófehér ruhakölteményt viselt, melyben igazi királynőként festett. IntimOrigoMinden készen áll: már csak 1 nap a Vergara-Manganiello-esküvőig!http://www.life.hu/intim/20151121-vasarnap-hazasodik-sofia-vergara-es-joe-manganiello.htmlHolnap mondja ki egymásnak a boldogító igent Sofia Vergara és Joe Manganiello. Intim--Meglepő erotikus fantáziájáról mesélt Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20151121-rita-ora-enekesno-erotikus-alma-madonna.htmlRita Ora nem túlságosan szégyenlős: egy talk show-ban a 24 éves sztár elmesélte, nagy vágya, hogy egyszer még ágyba bújjon Madonnával. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.