Jaj ne! Kate Beckinsale és Len Wiseman házasságának vége

Forrás: AFP/Mark Ralston -
válás Kate Beckinsale Hollywood Len Wiseman szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a pár már hónapokkal ezelőtt különváltak egymástól. Egy barátjuk szerint többször megpróbálták rendbe hozni a kapcsolatukat, azonban a jelek szerint ez nem sikerült, így 11 év után elválnak útjaik.  

A neve elhallgatását kérő ismerős hozzátette, hogy a pár nem volt képes abbahagyni a régi szokásaikat, és állandóan veszekedtek egymással. A színésznő jelenleg az Underworld 5 új részét forgatja, és csak a film végeztével benyújtja a válókeresetet.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Hiába kérte azonban férjétől a diszkréciót, az többször is mutatkozott egy modell társaságában - írja az US magazine.

Eljegyezték Bencsik Tamarát - Fotó a csodaszép gyűrűről! http://www.life.hu/intim/20151122-bencsik-tamaranak-megkertek-a-kezet-az-enekes-rogton-igent-mondott.htmlA gyönyörű énekesnő férfi rajongóinak van egy rossz hírünk: Tamarát a napokban eljegyezték, aki persze rögtön igent is mondott! IntimOrigoÉljen az ifjú pár! Sofia Vergara és Joe Manganiello összeházasodnak?http://www.life.hu/intim/20151122-sofia-vergara-es-joe-manganiello-kimondta-a-boldogito-igent-ime-az-eskuvoi-fotok.htmlA pár több képet is feltöltött az Instagram oldalára, amin a tegnap este megtartott előlagzis fotóik láthatóak Palm Beachen, Floridában. A színésznő egy gyönyörű, hófehér ruhakölteményt viselt, melyben igazi királynőként festett. IntimOrigoA gyönyör kulcsa: 5 érdekes tény a csiklórólhttp://www.life.hu/intim/20151120-a-gyonyor-kulcsa-5-erdekes-teny-a-csiklorol.htmlA jó szexuális élet egyik kulcsa a csikló, de vajon tudunk-e eleget róla? A nők nagy része magát sem ismeri igazán, miért várjuk el a férfiaktól, hogy ők ismerjenek minket? Nos, íme, néhány tény arról a szervről, ami csupán az örömszerzést szolgálja. IntimThinkstockÁrpa Attila: "Azt nem mondom, hogy minden felhőtlen"http://www.life.hu/intim/20151120-arpa-attila-vannak-hullamvolgyek-a-felesegevel-de-nincs-gond-a-hazassagaval.htmlA színész és felesége nemrég ünnepelte a 10. házassági évfordulóját, miközben több helyen is az volt olvasható, hogy éppen válnak. Attila most eloszlatta a róla szóló tévhiteket, és tiszta vizet öntött a pohárba. Intim--Tangában mutatta meg formás fenekét Suki Waterhousehttp://www.life.hu/intim/20151120-suki-waterhouse-modell-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket.htmlA modell bizony nem szégyenlős, így rendszeresen meg is mutatja bájait – ezúttal éppen formás popsiját dugta oda a kamerának.Intim--Barátnőre soha, leendő numerákra inkább: Erre gondolnak a férfiak maszturbálás közben (18+)http://www.life.hu/intim/20151118-ezekre-gondolnak-a-ferfiak-maszturbalas-kozben-baratnore-soha-leendo-numerakra-inkabb.htmlA statisztikák szerint a férfiak legalább 40%-a naponta végez önkielégítést, és ez az arány a párkapcsolatban élők esetében sem sokkal kisebb. De mire gondolnak eközben a pasik? Megkértük néhány férfiút, hogy anomin módon meséljen nekünk erről. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.