A gyerek akkor hazudik, ha nem lehet őszinte...

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időnként megjelennek az iskolákban a rendőrség bűnmegelőzéssel foglalkozó szakemberei (egyébként nagyon helyesen), és elmagyarázzák a gyerekeknek, hogy kábítószert fogyasztani miért nagyon rossz, miközben a gyerekek egy része már kipróbált valamilyen tudatmódosító szert, és az ő tapasztalatuk ezzel szemben az volt, hogy az nagyon jó...

Ebben a pillanatban emberünk egy csapásra hiteltelenné vált.

Ha a másik irányból közelített volna, még esélye is lett volna: "Gyerekek, ha kipróbáljátok a kábítószert, nagy valószínűséggel jó élményben lesz részetek. Szeretném viszont elmondani nektek, hogy milyen dolgokat okoz, mire számíthatok testileg-lelkileg...”

Forrás: Thinkstock

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 15 ezer embernek tartottam tréningeket és konzultációkat. Túl sok olyan párkapcsolatot láttam, amiről ugyan nem jelenthetjük ki, hogy vergődnek, vagy a szakadék szélén billegnek, de azt igen, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot, és tartósan megélni azokat az érzéseket, amelyek lehetőség szintjén benne voltak. És miért? "Csupán" a szerelmen kívül eső összefüggések ismeretének hiánya miatt.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés, vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Tehát ha nem az ő realitásának megfelelő szinten közelítünk vagy reagálunk, zsákutcába futunk, ugyanis a gyerek is (és a felnőtt is) minden pillanatban a saját tudatossági szintjének megfelelően cselekszik.

Az már csak egy következő lehetséges lépés, hogy elmondja-e nekünk. Elég egyszer-kétszer leértékelni és sárba tiporni a tett miatt, jó eséllyel nála ez úgy csapódik le, hogy kerülni kell az őszinteséget és jobb elhallgatni a dolgokat.

Forrás: Thinkstock

Ennek már csak egy következménye a hazugság.

Férfivélemény: 7 nőtípus, akit lecsekkolunk Facebookon, és menekülünkhttp://www.life.hu/intim/20151122-ferfivelemeny-het-notipus-akit-a-pasik-lecsekkolnak-facebookon-es-menekulunk.htmlMegismerkedünk vele egy buliban vagy az interneten, bejelöljük a Facebookon, megnézzük az adatlapját – és ahelyett, hogy elhívnánk randizni, inkább menekülünk. Melyek azok a nőtípusok, amelyeknek sikerül ezt kiváltani az online tevékenységükkel? Most elmondjuk, szigorúan férfiszemszögből. Intim--"Szeretem" - Tóth Gabi pasija egy igazi főnyeremény: Lesd meg, miért!http://www.life.hu/intim/20151122-toth-gabi-pasija-trap-kapitany-egy-igazi-fonyeremeny-lesd-meg-hogy-miert.htmlTóth Gabi szerelme, Trap kapitány egy igazán sokoldalú férfi. Szeret sütni, főzni, egyszóval tökéletes.Intim--Itt az áttörés? Új férfi fogamzásgátló érkezhethttp://www.life.hu/intim/20151122-uj-ferfi-fogamzasgatlo-alapja-lehet-egy-felfedezes-attores-a-a-termekenysegi-rendellenessegeknel.htmlEgy a test alakját szabályozó, jószerivel minden többsejtű állati szervezetben előforduló jelzőrendszerről kiderült, hogy hatással van a férfiak termékenységére is. A felfedezés segíthet ennek kezelésében, éppúgy, mint egy új férfi fogamzásgátló kifejlesztésében.IntimThinkstockÚj trükkökkel megkönnyíti meg a szakítást a Facebook: Íme!http://www.life.hu/intim/20151122-a-facebook-gondol-azokra-akiknek-faj-meg-egy-egy-regi-szerelem-szakitas-konnyeden.htmlSzakítani sosem jó. Facebookon átállítani a kapcsolati státuszt pedig még talán rosszabb is, hiszen mindenki látja. Mi több, a volt szerelem is állandóan kísért közös képek, megjelölések és egyéb posztok formájában. De már nem sokáig.Intim--Tudd, hogy nagyobb vagy, mint a problémáid...http://www.life.hu/intim/20151119-pilat-gabor-tudd-hogy-nagyobb-vagy-mint-a-problemaid.htmlGyakran ütközünk falakba, és találjuk szembe magunkat különböző problémákkal. Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb, ez vitathatatlan. Viszont létezik egy ennél is nagyobb dolog. Ez pedig te vagy. Intim--Barátnőre soha, leendő numerákra inkább: Erre gondolnak a férfiak maszturbálás közben (18+)http://www.life.hu/intim/20151118-ezekre-gondolnak-a-ferfiak-maszturbalas-kozben-baratnore-soha-leendo-numerakra-inkabb.htmlA statisztikák szerint a férfiak legalább 40%-a naponta végez önkielégítést, és ez az arány a párkapcsolatban élők esetében sem sokkal kisebb. De mire gondolnak eközben a pasik? Megkértük néhány férfiút, hogy anomin módon meséljen nekünk erről. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.