Meztelenül került címlapra a gyönyörű Alessandra Ambrosio

Forrás: Maxim magazine -
modell címlap Alessandra Ambrosio üzletasszony meztelen Victorias Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret modell lett az év legszexisebb üzletasszonya a Maxim magazin szerint.

Szexi és erős, mégis két lábbal a földön jár – ezekkel a szavakkal illette a brit Maxim magazin Alessandra Ambrosiót, akit egy szál semmiben fotózott decemberi címlapján.

Forrás: Maxim magazine

A brazil szupermodell, aki mindeközben két gyerek büszke édesanyja, lenyűgözően fest a képeken, titkát pedig meg is osztotta a magazin olvasóival.

Ételek és diéták, amelyekre az angyalok esküsznek

Hosszú és fárasztó előkészületeken esnek át az angyalok, mielőtt bármelyikük is a Victoria's Secret kifutójára lépne. Megnéztük, melyikük milyen étkezési elvek alapján készült a fehérneműcég divatshowjára - a cikkért kattints ide!

Heidi Klum teste olyan, mint egy 22 évesé – Fehérneműben pózolt a modell!http://www.life.hu/ez-zsir/20151124-heidi-klum-modell-teste-olyan-mint-egy-22-evese.htmlNem csoda, hogy a 42 éves modell simán meghódított egy 29 éves pasit, ugyanis elképesztően dögös.Ez Zsír!--Megmutatta tündéri kisfiát a világhírű modell, Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/csalad/20150820-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-vilaghiru-modell-alessandra-ambrosio.htmlA világhírű modell, Alessandra Ambrosio és kisfia a görögországi Mükonoszban pihentek, amikor lencsevégre kapták őket.Család--Túl magas modellnek a világ egyik leghosszabb lábú lányahttp://www.life.hu/news/20151124-chase-kennedy-a-vilag-egyik-leghosszabb-labu-lanya-tul-magas-modellnek.htmlChase Kennedy 195 centiméter magas, amelyből 129 centimétert a lábai tesznek ki – ezzel állítása szerint megelőzi a 125 centis lábú amerikai rekordert, Holly Brutot. News--Hűha! Alessandra Ambrosio bikinis fotójától eláll a szavunk is!http://www.life.hu/ez-zsir/20150815-alessandra-ambrosio-modell-nagyon-szexi-bikiniben.htmlMost már biztos: Alessandra Ambrosio nem csak a kifutókon döbbenetesen jó nő. A nyaralós fotói verhetetlenek!Ez Zsír!OrigoNem adja fel modellálmait a titokzatos bőrbetegséggel küzdő kislányhttp://www.life.hu/drlife/20151119-april-star-instagram-modell-vitiligo-borbetegseggel-kuzd.htmlA 10 éves April Star már saját Instagram-oldallal rendelkezik, ahol a természetes szépséget hirdeti. Dr. LifeOrigoRejtélyes betegséggel műtötték Alessandra Ambrosiothttp://www.life.hu/drlife/20150415-alessandra-ambrosio-modellt-los-angelesben-mutottek.htmlA Victoria's Secret angyala vasárnap még a Coachella fesztiválon bulizott, kedden pedig Los Angelesben műtötték. De mi lehet a baja?Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.