Mi?! Rita Ora szívesen lefeküdne Madonnával

Forrás: AFP -
szex világsztár Madonna énekesnő Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnő a minap a Chatty Man című amerikai show-műsor vendége volt, ahol egy igen furcsa kijelentést tett.

Rita Ora meglepő őszinteséggel mesélt arról, hogy ő mennyire imádja Madonnát, és bár sosem vonzódott a női nemhez, az 57 éves énekesnővel szívesen szexelne, ha tehetné. A két sztár egyébként nagyon jó viszonyt ápol egymással, sőt, többször is felléptek már egymás koncertjein - írja a PinkNews.

Forrás: AFP

"Ha adódna olyan helyzet, hogy intim viszonyba keveredhetnék vele, simán megtenném. Már csak azért is, hogy a halálos ágyamon világgá kürtölhessem: lefeküdtem Madonnával" - mondta nevetve Rita Ora.

Meztelenül került címlapra a gyönyörű Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/intim/20151124-alessandra-ambrosio-victorias-secret-modell-meztelenul-kerult-a-maxim-magazin-cimlapjara.htmlA Victoria's Secret modell lett az év legszexisebb üzletasszonya a Maxim magazin szerint. IntimOrigoHódi Pamela féltékenységi jelenetet rendezett - Videó!http://www.life.hu/intim/20151124-hodi-pamela-feltekenysegi-jelenetet-rendezett.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk: ismét dúl a szerelem Hódi Pamela és Berki Krisztián között. A viharok azonban ezúttal sem kerülik el a párt. Intim--Férfivélemény: 7 nőtípus, akit lecsekkolunk Facebookon, és menekülünkhttp://www.life.hu/intim/20151122-ferfivelemeny-het-notipus-akit-a-pasik-lecsekkolnak-facebookon-es-menekulunk.htmlMegismerkedünk vele egy buliban vagy az interneten, bejelöljük a Facebookon, megnézzük az adatlapját – és ahelyett, hogy elhívnánk randizni, inkább menekülünk. Melyek azok a nőtípusok, amelyeknek sikerül ezt kiváltani az online tevékenységükkel? Most elmondjuk, szigorúan férfiszemszögből. Intim--Ellopta a show-t Jennifer Lopez pucér fenekű táncosahttp://www.life.hu/intim/20151123-jennifer-lopez-hattertancosa-pucer-feneket-villantott.htmlJLo ismét fantasztikus táncot lejtett az American Music Awards gálán, a figyelem azonban nem kizárólag az ő formás hátsóján volt. Intim--"Szeretem" - Tóth Gabi pasija egy igazi főnyeremény: Lesd meg, miért!http://www.life.hu/intim/20151122-toth-gabi-pasija-trap-kapitany-egy-igazi-fonyeremeny-lesd-meg-hogy-miert.htmlTóth Gabi szerelme, Trap kapitány egy igazán sokoldalú férfi. Szeret sütni, főzni, egyszóval tökéletes.Intim--VV Dóra dekoltázsától felrobbant az internet - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151122-vv-dora-mellszelfit-lott-magarol-szexi-foto-hetvegere.htmlAz egykori villalakó újabb merész képet töltött fel magáról a hivatalos rajongói oldalára, ahol a követői közelebbről is megcsodálhatják a kebleit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.