Sosem látott fotók Vajna Tímea és Andy Vajna esküvőjéről!

Forrás: Instagram/yitzhakdalalphotography -
esküvő fotós Andy Vajna Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár még 2013-ban mondta ki a boldogító igent Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Most olyan képek kerültek nyilvánosságra, amiket valószínűleg csak a szűk családi kör láthatott eddig. 

A két éve készült felvételeket Yitzhak Dalal, az esküvő fotósa tette közzé a hivatalos Instagram oldalán. Timi lélegzetelállítóan szép menyasszony volt, és ruhájáról anno még hetekig cikkeztek a lapok. A fotók között vannak meghittebb hangulatúak, sőt, még egy nagybőgő is előkerült.

Forrás: Instagram/yitzhakdalalphotography

Forrás: Instagram/yitzhakdalalphotography

Forrás: Instagram/yitzhakdalalphotography

Forrás: Instagram/yitzhakdalalphotography

Forrás: Instagram/yitzhakdalalphotography

Forrás: Instagram/yitzhakdalalphotography
Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoBrad Pitt vagy Ryan Gosling? Ez itt a kérdés!http://www.life.hu/sztarok/20151124-brad-pitt-szinesz-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-egy-kepen-a-nagy-dobas-film-premierjen.htmlHollywood két ügyeletes szívtiprója közös produkciójuk New York-i premierjén állt össze egy-két fotó erejéig, mi pedig nem tudjuk eldönteni, melyikük a sármosabb. TV + Sztárok--Csokoládéra váltotta le a híreket az egykori híradós, Nagy Judithttp://www.life.hu/sztarok/20151123-nagy-judit-egykori-hirados-csokoladera-valtotta-le-a-hiradot.htmlAz egykori híradósból csokoládétervező és kommunikációs szakember lett. TV + Sztárok--Úristen! Pierce Brosnan iszonyatosan lepukkanthttp://www.life.hu/sztarok/20151124-pierce-brosnan-szinesz-nagyon-lepukkant.htmlPierce Brosnan új külseje teljesen elfeledtette velünk az egykori szexi ügynököt – sajnos! TV + Sztárok--Így maszkírozták el Adele-t a nagy átveréséhez - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151123-adele-mindenkit-atvert-a-hasonmasversenyen.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk: egy tévécsatorna által rendezett Adele-hasonmásversenyen tűnt fel az énekesnő, aki mindenkit meglepett váratlan húzásával. TV + Sztárok--Scarlett Johansson imádja a pitét, a gyerekét és utálja a taxitolvajokat http://www.life.hu/sztarok/20151123-scarlett-johansson-talan-ennyit-meg-sosem-arult-el-a-maganeletrol-megnyilt-a-sztar.htmlA gyönyörű színésznő nem csak a szépségéről híres, hanem arról is, hogy szinte sosem nyilatkozik a családjáról, vagy a civil életéről. Egy új kampány alkalmával azonban most interjút adott, melyben kicsit megnyílt a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.