Rátalált a szerelem a világ egykori legkövérebb tinédzserére

Forrás: Facebook/Georgia Davis -
kövér súlytöbblet Anglia diéta párkapcsolat tinédzser férfi lány szerelem túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Georgia Davis egykor Anglia legkövérebb, és valószínűleg legszomorúbb fiatalja volt. Mára azonban nem csupán súlyának jelentős részétől szabadult meg, hanem egy férfi mellett újra boldognak érezheti magát.

A 23 éves Georgia Davis történetéről annak idején a Life.hu is írt: az Anglia legkövérebb tinédzsereként emlegetett lány nagyjából 380 kilóval került kórházba, hogy segítsenek megszabadulni extra túlsúlyától.

Forrás: Facebook/Georgia Davis

Georgia speciális kezeléseinek és diétájának hála mára rengeteget fogyott, és közösségi oldala tanúsága szerint a szerelem is rátalált. A Mirrornak ugyanis feltűnt, hogy a lány megváltoztatta kapcsolati státuszát, amelyek szerint egy bizonyos Matthew Takellel alkot egy párt. A férfiról annyit tudni, hogy 43 éves, takarítóként dolgozik egy fitneszteremben, és egy háromszobás lakásban él barátaival Bridgendben.

A lap felkereste a Takelt, ám ő nem akart nyilatkozni. Georgiának ő a második férfi az életében: a Mirror szerint 2012-ben ért vége első kapcsolata egy meg nem nevezett fiúval.

A 40-es éveiben vett fel életében először bikinit, annyira szégyellte a kövér testét!http://www.life.hu/ez-zsir/20151027-glenda-mcelduff-40-kilot-fogyott-es-testepito-lett.htmlGlenda McElduff 39 évesen 110 kiló volt, ma 46 éves, 70 kiló, és az élete a testépítés. Ez Zsír!--Barátnőre soha, leendő numerákra inkább: Erre gondolnak a férfiak maszturbálás közben (18+)http://www.life.hu/intim/20151118-ezekre-gondolnak-a-ferfiak-maszturbalas-kozben-baratnore-soha-leendo-numerakra-inkabb.htmlA statisztikák szerint a férfiak legalább 40%-a naponta végez önkielégítést, és ez az arány a párkapcsolatban élők esetében sem sokkal kisebb. De mire gondolnak eközben a pasik? Megkértük néhány férfiút, hogy anomin módon meséljen nekünk erről. IntimThinkstockMindenkit átvert a férfi, aki kövérsége miatt szexelni sem tudotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-stephen-beer-nem-hajlando-dolgozni-mert-tul-kover.htmlA 45 éves Stephen Beer kövérségére hivatkozva nem vállalt munkát négy éven keresztül, de amikor kiderült, hogy apa lesz, mégis elhatározta, hogy dolgozni kezd. A lelkesedés azonban nem tartott sokáig. Ez Zsír!ThinkstockKamerák előtt találkoztak régi nagy szerelmükkel - Megható videó!http://www.life.hu/intim/20150924-meghato-video-keszult-olyan-nokrol-akik-ujra-talalkoztak-a-regi-szerelmukkel.htmlEgy spanyol tévéműsor összehozott egymással öt olyan párt, akik között régen hatalmas szerelem volt, ám a sors szétszakította őket. Intim--Túlélte a műtétet a világ legkövérebb embere, akinek eltávolították a gyomra 70%-áthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-andres-moreno-a-vilag-legkoverebb-embere-sikeres-gyomor-bypass-muteten-van-tul.htmlAndres Moreno 450 kilós súlyával vágott bele a gyomor bypass műtétbe, amelynek során gyomra 70%-át is eltávolították.Ez Zsír!--Adományokból hozta össze álomesküvőjét a rákkal diagnosztizált Stevenhttp://www.life.hu/intim/20150914-egy-jotekonysagi-szervezet-adomanyaibol-hozta-ossze-alomeskuvojet-a-rakos-ferfi.htmlSteven 2012-ben jegyezte el párját, Laurát. Minden a tervek szerint alakult, ám egy nem várt orvosi vizsgálat miatt újra át kellett gondolniuk jövőjüket.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.