Így emlékezett meg Szandi szerelmük hajnaláról

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bogdán Csaba retro dal felvétel szerelem Szandi klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 évesen Whitney Houston slágerét énekelte Szandi, amiről eszébe jutott, hogy pont akkor szeretett bele férjébe, Bogdán Csabába.

Szandi abban az időben, amikor ez felvétel készült, nem csak remek hangjával, hanem bájával is hatalmába kerítette az akkor már ismert zenészt, Bogdán Csabát. Az énekesnő azóta is boldog férje oldalán, és szívesen nosztalgiázott egy régi dallal.

Szandi - I Will Always Love You / 1992 /

Találtam egy régi felvételt, gondoltam megosztom Veletek. 16 évesen elénekeltem egyik nagy kedvencemet Whitney Houstontól, az I Will Always Love You -t. A felvétel 1992-ben készült. Éppen mikor szerelmünk hajnalán voltunk Csabival. Így ez a dal egy kicsit rólunk is szól .../ A hangszerelést és a felvételt Csabi készítette, a szaxofonszólót pedig az azóta már sajnos elhunyt zseniális szaxofonos, Csepregi Gyuszi játszotta. /

Szerző: Szandi hivatalos oldala, 2015. november 24.

„Találtam egy régi felvételt, gondoltam megosztom Veletek. 16 évesen elénekeltem egyik nagy kedvencemet: Whitney Houstontól, az I Will Always Love You -t. A felvétel 1992-ben készült. Éppen mikor szerelmünk hajnalán voltunk Csabival. Így ez a dal egy kicsit rólunk is szól" – írta a klip mellé az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.