Nem volt hajlandó kimenni az lángoló szex shopból, mert nem nézte végig a pornófilmet

Forrás: AFP/Loic Venance -
kabin pornófilm fanatikus füstmérgezés láng
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamburg egyik szex shopja váratlanul kigyulladt, az egyik fanatikus vásárló azonban ennek ellenére sem akarta elhagyni az üzletet.

A lelkes pornókedvelő éppen egy videózó kabinban ült, amikor a többszöri felszólítás után végül rárontottak a tűzoltók.

Forrás: AFP/Loic Venance

A sikosítóval és popcornnal felszerelkezett férfit alig tudták kiszedni a kabinból, ő ugyanis végig akarta nézni a filmet. Az akció közben csak azt kiabálta: „Már kifizettem a 7.50 Eurót, és még nem fejeztem be.” A férfit füstmérgezéssel szállították kórházba.

Nem keres a pasi? 7 lehetséges megfejtés - Férfiszemmel!http://www.life.hu/intim/20151126-nem-keres-a-pasi-het-lehetseges-megfejtes-a-nagy-rejtelyre-ferfiszemmel.htmlMegismerkedtetek élőben vagy a neten, megtörtént az első randi, netán az első szex is, minden rendben lévőnek tűnt, majd ezután a pasi nem jelentkezik? A jelenség különböző vonatkozásairól már korábban írtunk – de pasiszemmel még nem vettük szemügyre. Íme, hét ok, ami miatt előfordulhat, hogy (egy időre) felszívódik a kiszemelt férfiú.Intim--4 tipp a tökéletes társkeresős fotóhoz - Tanulj a profitól!http://www.life.hu/intim/20151127-4-tipp-a-tokeletes-tarskereso-oldalra-feltoltott-fenykep-keszitesehez.htmlIsmerd meg az internetes pártalálás koronázatlan királynőjének, Lauren Urasek módszerét. IntimOrigoPatrick Dempsey kibékült a feleségével, persze szigorú feltételek mellett http://www.life.hu/intim/20151127-patrick-dempsey-es-felesege-ujra-egyutt.htmlA színész még januárban jelentette be, hogy a házasságának vége, és beadták a válókeresetet. A jelek szerint azonban sikerült helyrehozni a dolgokat, és a sztárpár újra együtt van. Intim--Istenes Bence: "Adél már nagyon-nagyon szeretné, ha megkérném a kezét"http://www.life.hu/intim/20151127-istenes-bence-elmondta-csobot-adel-szeretne-ha-megkerne-a-kezet.htmlNéhány hónapja robbant a hír, hogy a Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél babát vár, aminek ma már szemmel látható jelei is vannak. Bence a gólyahírrel egy időben a Fókuszban elmondta, jelenleg a kisbabára koncentrálnak, és hozzátette, hogy Adél nagyon vágyik arra, hogy gyűrű kerüljön az ujjára. Intim--8 mondat, amit sose mondj egy kövér pasinakhttp://www.life.hu/intim/20151126-tulsulyos-kover-pasiknak-jobb-ha-nem-mondod-ezeket-a-mondatokat-kulonben-harag-lesz.htmlBiztos futottál már bele olyanba, hogy egy átlagosnál nagyobb testalkatú srácnak nem a legmegfelelőbb mondatokat mondtad. Intim--Sörhas és egyéb puhaságok: A plus size pasik szeretkeznek a legtöbbethttp://www.life.hu/intim/20151123-sorhas-es-egyeb-puhasagok-a-plus-size-pasik-kufircolnak-a-legtobbet.htmlAz aputestű férfiak jobban szeretnek "szuperhősöset" játszani a gyerekkel, mint futópadozni a konditeremben, bűntudat nélkül legurítanak pár sört a haverokkal, és életük során több nővel fekszenek le, mint vékonyabb társaik. Legalábbis ezt állítják a Chapman Egyetem kutatói, akik nemrégiben a testtömegindex, a magasság és a szexuális partnerek száma közötti összefüggéseket vizsgálták. IntimNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.