Patrick Dempsey kibékült a feleségével, persze szigorú feltételek mellett

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Patrick Dempsey házasság párkapcsolat válás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész még januárban jelentette be, hogy a házasságának vége, és beadták a válókeresetet. A jelek szerint azonban sikerült helyrehozni a dolgokat, és a sztárpár újra együtt van. 

Hónapokkal ezelőtt még mindenki biztosan állította, hogy a Grace Klinika szexi doktora nem képes megfelelni párja igényeinek, ezért 15 év után inkább külön utakon folytatják. Akkor a színész teljesen összetört, és nem akart beletörődni a szakítás gondolatába. Felesége, Jillian Fink most viszont adott még egy esélyt maguknak, persze szigorú feltételek mellett - írja a Radar.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A nő csak akkor hajlandó megbocsátani, ha Dempsey abbahagyja az autóversenyzést, és több időt szán kettőjükre. Egy nevét elhallgató családtag szerint a férfi ezt meg is ígérte, sőt, bármit hajlandó megtenni, csak hogy újra egy párt alkothassanak.

Nem keres a pasi? 7 lehetséges megfejtés - Férfiszemmel!http://www.life.hu/intim/20151126-nem-keres-a-pasi-het-lehetseges-megfejtes-a-nagy-rejtelyre-ferfiszemmel.htmlMegismerkedtetek élőben vagy a neten, megtörtént az első randi, netán az első szex is, minden rendben lévőnek tűnt, majd ezután a pasi nem jelentkezik? A jelenség különböző vonatkozásairól már korábban írtunk – de pasiszemmel még nem vettük szemügyre. Íme, hét ok, ami miatt előfordulhat, hogy (egy időre) felszívódik a kiszemelt férfiú.Intim--Istenes Bence: "Adél már nagyon-nagyon szeretné, ha megkérném a kezét"http://www.life.hu/intim/20151127-istenes-bence-elmondta-csobot-adel-szeretne-ha-megkerne-a-kezet.htmlNéhány hónapja robbant a hír, hogy a Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél babát vár, aminek ma már szemmel látható jelei is vannak. Bence a gólyahírrel egy időben a Fókuszban elmondta, jelenleg a kisbabára koncentrálnak, és hozzátette, hogy Adél nagyon vágyik arra, hogy gyűrű kerüljön az ujjára. Intim--Will Smith és felesége elárulták a jó házasság titkáthttp://www.life.hu/intim/20151125-will-smith-es-felesege-elarultak-a-jo-hazassag-titkat.htmlA jóképű Will Smith és felesége, Jada már 20 éve együtt vannak jóban-rosszban. A színész elárulta, mi tartja őket ilyen szoros kötelékben. Intim--A gyerek akkor hazudik, ha nem lehet őszinte...http://www.life.hu/intim/20151123-pilat-gabor-szerint-a-gyerek-akkor-hazudik-ha-nem-lehet-oszinte.htmlIdőnként megjelennek az iskolákban a rendőrség bűnmegelőzéssel foglalkozó szakemberei (egyébként nagyon helyesen), és elmagyarázzák a gyerekeknek, hogy kábítószert fogyasztani miért nagyon rossz, miközben a gyerekek egy része már kipróbált valamilyen tudatmódosító szert, és az ő tapasztalatuk ezzel szemben az volt, hogy az nagyon jó... Intim--Így emlékezett meg Szandi szerelmük hajnalárólhttp://www.life.hu/intim/20151125-szandi-enekesno-retro-dallal-emlekezett-arra-amikor-ferjevel-bogdan-csabaval-szerelembe-estek.html16 évesen Whitney Houston slágerét énekelte Szandi, amiről eszébe jutott, hogy pont akkor szeretett bele férjébe, Bogdán Csabába.Intim--Richard Gere barátnője olyan, mintha az unokája lenne http://www.life.hu/intim/20151125-richard-gere-baratnoje-olyan-mintha-a-lanya-lenne.htmlHiába, 33 évet nem lehet letagadni - ennyi a korkülönbség Richard Gere és új szerelme között, akik egy madridi filmpremieren jelentek meg együtt kéz a kézben.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.