Tóth Gabi: "Szeretem táncunkat, szeretem hangunkat, szeretem azt is, hogy csókot dob felém"

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Tha Shudras X-Faktor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Duplán is jól járt Tóth Gabi az X-Faktorral. A zsűrizés nem csupán szakmai előmenetelt jelentett számára, de megismerte szerelmét is. 

Gabi az X-Faktor színfalai mögött ismerkedett meg a Tha Shadras együttes zöldre festett fejú frontemberével Molnár Tibivel. Eleinte csak pletykáltak a kapcsolatukról, de egy ideje felvállalták azt és Gabi közösségi oldalán is egyre gyakrabban látni fotókat szerelméről.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

"Szeret sütni-főzni, szeretem" – írta Gabi az egyik képhez, egy másik, a szintén Tibit ábrázoló fotó alatt pedig egy Palya Bea-sláger néhány sora olvasható: "Szeretem lépését, szeretem nézését, szeretem tudni, hogy ő jön most felém".

A poszthoz Palya Bea is hozzászólt: "Drága Gabi, úgy örülök neked. Tök jó érzés, hogy ezt éled meg épp. Csók". Gabi pedig így válaszolt: "Beababy! Nagyon jól esett hogy írtál!! Imádlak ! A lènyed ès mindent, amit teszel! Köszönöm neked ezt a dalt is!!"

Nem keres a pasi? 7 lehetséges megfejtés - Férfiszemmel!http://www.life.hu/intim/20151126-nem-keres-a-pasi-het-lehetseges-megfejtes-a-nagy-rejtelyre-ferfiszemmel.htmlMegismerkedtetek élőben vagy a neten, megtörtént az első randi, netán az első szex is, minden rendben lévőnek tűnt, majd ezután a pasi nem jelentkezik? A jelenség különböző vonatkozásairól már korábban írtunk – de pasiszemmel még nem vettük szemügyre. Íme, hét ok, ami miatt előfordulhat, hogy (egy időre) felszívódik a kiszemelt férfiú.Intim--Pucér pasik a homofóbia ellen - Szemrevaló fotókhttp://www.life.hu/intim/20151127-pucer-pasik-a-homofobia-ellen.htmlA warwicki evezős fiúk olyan naptárt hoztak össze, hogy még azoknak a szeme is jó nagyra nyílik, akik amúgy nem szeretik a vízi sportokat. Intim--Patrick Dempsey kibékült a feleségével, persze szigorú feltételek mellett http://www.life.hu/intim/20151127-patrick-dempsey-es-felesege-ujra-egyutt.htmlA színész még januárban jelentette be, hogy a házasságának vége, és beadták a válókeresetet. A jelek szerint azonban sikerült helyrehozni a dolgokat, és a sztárpár újra együtt van. Intim--Daniel Radcliffe minden Harry Potter-forgatás után magához nyúlthttp://www.life.hu/intim/20151126-daniel-radcliffe-rendszeresen-maszturbalt-a-harry-potter-filmek-forgatasa-utan.htmlA színész nemrég nyilatkozta egy tengerentúli magazinnak: szeretett játszani a varázspálcájával a munkák után. Ezzel a mondattal egy kisebb botrányt robbantott ki a rajongók között. Intim--5+1 dolog, amit akkor teszel, ha egyedül vagyhttp://www.life.hu/intim/20151124-egyedullet-aldas-vagy-atok-ezeket-tesszuk-leginkabb-maganyukban.htmlEgyedül ülsz otthon a kanapén egy doboz fagyival és a Bridget Jones első részével: ismerős? Nem csak ez az egyetlen dolog, amit akkor teszel - akár ellensúlyozásként - ,ha egyedül vagy. Intim--Óceán, tenger és szerelem – Így éli áloméletét az Instagram legújabb sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20151126-charloote-durgeat-es-jesson-vedel-instagram-sztarpar-alomelete-tahitin.htmlKörbeutazták a világot, ám végül a mesés Tahitin telepedtek le. Pillants be Charlotte Durgeat és Jasson Vedel hétköznapjaiba! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.