A legszexibb vigaszdíj: Kimi Raikkönené a világbajnokság csókja

Forrás: Instagram/minttuvirtanenoficial -
Forma-1 vigaszdíj Kimi Räikkönen Abu Dhabi Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az Abu-dzabi Nagydíj, ezzel együtt pedig a 2015-ös Forma-1-es szezon is. A finn világbajnok a dobogó harmadik fokára állhatott fel, összesítésben pedig a negyedik helyen végzett. Szomorúságra azonban nincs oka.

A Ferrari pilótája idén sem lett világbajnok, kedvese Instagram oldalát elnézve azonban láthatjuk, azért a vigaszdíj sem volt rossz, amit Kimi kapott. Gyermeke édesanyja, Minttu Virtanen ugyanis olyan csókkal üdvözölte, amilyet senki más nem kaphatott a mezőnyben:

Forrás: Instagram/minttuvirtanenoficial

Szujó Zoltán a Forma-1 élő adásában káromkodott

Műsorvezetőink nehezen emésztették meg, hogy Hamiltont az idei év világbajnokaként miért nem engedik szárnyalni, a Mercedes csapat pedig a konstruktőri világbajnoki cím bírtokosaként miért nem megy bele egy bátor döntésbe, ami a nézőknek egy jobb és izgalmasabb versenyt eredményezhetett volna. A tévé előtt ülő rajongók legnagyobb meglepetésére Szujó Zoltán a rá jellemző izgatottságon felül még a megszokottnál is zabosabb lett, és majdhogynem egy káromkodás is elhagyta a száját. Itt megnézheted, mit mondott.
Tyson vs. Klicsko: Avagy intim fotó Berki Krisztián és Hódi Pamela kanapéjárólhttp://www.life.hu/intim/20151129-berki-krisztian-es-hodi-pamela-a-kanaperol-neztek-vegig-tyson-es-klitschko-meccset.htmlAhogy arról az Origo beszámolt, a 39 éves Vlagyimir Klicsko óriási meglepetésre kikapott Düsseldorfban a nála 12 évvel fiatalabb Tyson Furytól. Hódi Pamelának és Berki Krisztiánnak ennek ellenére igencsak jó estéje volt.Intim--Görög Zita: "Én akkor kívánok meg valakit, ha az illető megmozgatja a lelkemet"http://www.life.hu/intim/20151129-gorog-zita-szerelmerol-meselt.htmlEgy éve talált rá a szerelem Görög Zitára. A műsorvezető a TV2 akkori sajtófőnökébe, Koltay Tamásba szeretett bele, most már az esküvőt tervezik. IntimOrigoÚjra szerelmes Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/intim/20151129-oszter-alexandra-ujra-szerelmes.htmlA színésznő boldogabb, mint valaha, s ennek oka, hogy új szerelem lépett az életé­be. Intim--Tóth Gabi: "Szeretem táncunkat, szeretem hangunkat, szeretem azt is, hogy csókot dob felém"http://www.life.hu/intim/20151128-toth-gabi-fulig-szerelmes-az-x-faktorban-megismert-molnar-tibivel-a-tha-shudras-egyuttes.htmlDuplán is jól járt Tóth Gabi az X-Faktorral. A zsűrizés nem csupán szakmai előmenetelt jelentett számára, de megismerte szerelmét is. IntimOrigoNem keres a pasi? 7 lehetséges megfejtés - Férfiszemmel!http://www.life.hu/intim/20151126-nem-keres-a-pasi-het-lehetseges-megfejtes-a-nagy-rejtelyre-ferfiszemmel.htmlMegismerkedtetek élőben vagy a neten, megtörtént az első randi, netán az első szex is, minden rendben lévőnek tűnt, majd ezután a pasi nem jelentkezik? A jelenség különböző vonatkozásairól már korábban írtunk – de pasiszemmel még nem vettük szemügyre. Íme, hét ok, ami miatt előfordulhat, hogy (egy időre) felszívódik a kiszemelt férfiú.Intim--Nem volt hajlandó kimenni az lángoló szex shopból, mert nem nézte végig a pornófilmethttp://www.life.hu/intim/20151127-nem-volt-hajlando-kimenni-az-langolo-szex-shopbol-mert-nem-nezte-vegig-a-pornofilmet.htmlHamburg egyik szex shopja váratlanul kigyulladt, az egyik fanatikus vásárló azonban ennek ellenére sem akarta elhagyni az üzletet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.