Oszter Alexandra szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő boldogabb, mint valaha, s ennek oka, hogy új szerelem lépett az életé­be. 

"Köszönöm, nagyon boldog vagyok. A párommal nyolc hó­napja ismerkedtünk meg. Író, most adják ki a második könyvét, ennek promóciója révén találkoztunk először. Már az első pillanatban egy hullámhosszra kerültünk, azóta pedig alkotótársak is lettünk. Ő egyébként nemzetközileg elismert sportoló, de visszavonult, így már több ideje van az írásra"mesélte a Borsnak Alexandra. "Ő az a férfi, aki a tükörképem. A férfi, aki mellett – bár korábban feladtam a reményt – el tudom képzelni az élete­met" - tette hozzá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"...Van olyan férfi, aki hasonló hozzám, és ilyen nőre vágyik"

Másfél évvel ezelőtt készített Szily Nóra interjút az éppen egyedülálló Alexandrával. A nő úgy teljes, ha mellette van a Férfi. Nagybetűvel. De nem akármilyen férfi és nem mindenáron. Ha az ember egyedül van, lehet hogy épp az a feladata, hogy analizáljon, megoldjon önmagában valamit. Dolgozzon a saját személyiségén, hogy aztán esélyt kapjon egy kiegyensúlyozott párkapcsolatra. Egy ilyen időszakot ki kell használni, épp a jövő érdekében.
biztos vagyok benne, hogy van olyan férfi, aki hasonló hozzám, és ilyen nőre vágyik. Azt gondolom, hogyha az ember a helyén van, és jó úton halad, akkor automatikusan, mint egy mágnes, vonzza a másik felét, ahogy a másik fél is vonzza őt" - nyilatkozta. A teljes beszélhetést ITT ilvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.