Egy szál bugyiban kávézik a Pirelli naptárban a feminista ikon, Amy Schumer

Forrás: Annie Leibovitz/Pirelli -
Amy Schumer Pirelli befolyásosság nők naptár kalendárium félmeztelen Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó Pirelli-naptár készült 2016-ra: ezúttal nem a tökéletes testekre és helyes pofikra helyezte a hangsúlyt Annie Leibovitz és a Pirelli, hanem az eddig elért sikerekre és eredményekre.

Ilyen még nem volt: 13 álomtestű szépség helyett idén 13 befolyásos nő került a 2016-os kiadású Pirelli-naptárba. Így történt, hogy Yao Chen, Natalia Vodianova, Kathleen Kennedy, Yoko Ono és Tavi Gevinson mellett a feminista ikon-komikus-színésznő Amy Schumer is szerepelt – méghozzá meglehetősen lenge öltözékben.

Ezt a képet még sokáig emlegetni fogjuk Forrás: Annie Leibovitz/Pirelli

Amy Schumeren túl a teniszcsillag Serena Williams látható majd hiányosabb öltözékben a világhírű naptárban.

Forrás: Annie Leibovitz/Serena Williams

Divatbotrányok: Pirelli újratöltve (18+)

Azt, hogy a 2013-as Pirelli naptár különleges lesz, már korábban is tudni lehetett. A végeredmény azonban felülmúlta a várakozásokat. Az előző évek hagyományával szemben ugyanis a modellek egyáltalán nem meztelenül szerepelnek benne. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában ez alkalommal a neves kalendárium áll a középpontban - a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.