Kim Kardashian után szabadon! Pucér fenékkel pózol Paris Hilton

Forrás: Paper Magazine/Vijat Mohindra -
Kim Kardashian Paper magazin pucér Paris Hilton örökösnő fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori kebelbarátnők közül most az örökösnő csupaszította le a popsiját ugyanannak a magazinnak, amelynek egy évvel ezelőtt Kim Kardashian mutatta meg olajtól fénylő hatalmas hátsóját - és robbantotta fel vele az internetet.

Nehéz elfelejteni Kim Kardashian csupasz fenekét a Paper magazin címlapján: 2014 legemlékezetesebb pucérkodása állítólag a sztár saját javaslata volt, a szerkesztők bőven megelégedtek volna azzal, ha magán hagyja a csillogó estélyi ruháját. Úgy tűnik, egykori kebelbarátnője, Paris Hilton elirigyelte a második gyermekét váró Kim sikerét.

Forrás: Paper Magazine/Vijat Mohindra

Az örökösnőt nem csupán magyar tervező ruhájában fotózta ugyanis a Paper magazin, hanem hatalmas fenekű kolléganőjéhez hasonlóan pucér popsival is, amelyet szépen szabadon hagyott a ráadott, hátul abszolút nyitott overál.

Pucér fenekek özönlötték el a Cambridge-i Egyetemethttp://www.life.hu/intim/20151130-pucer-feneku-vegzos-diakok-a-cambridgei-egyetemen.htmlA Cambridge-i Egyetem végzős hallgatói bevadultak. Pucér popós képekkel versenyeznek a legszebb fenék címért. Intim--Mesés helyen töltik a nászútjukat Sofia Vergaráék - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151201-sofia-vergara-es-joe-manganiello-sugarzik-a-boldogsagtol-tengerparti-naszut-foto.htmlEgy héttel ezelőtt mondta ki a boldogító igent a szexi sztárpár. A meseszép ara most a nászútjukról osztott meg képeket az Instagram-oldalán. IntimOrigoMészáros Dóra ma is óriásit villantotthttp://www.life.hu/intim/20151130-meszaros-dora-playmate-szexi-mellbedobast-villantott-hetfo-reggel.htmlA szexi playmate ismét megmutatta bájait: sejtelmes félhomályban szelfizett hatalmas mellei társaságában. Intim--Egy szál fűnadrágban pózol a félisten úszóbajnok, Camille Lacourthttp://www.life.hu/intim/20151201-camille-lacourt-francia-uszobajnok-egy-szal-funadragban-pozol.htmlTegyél le mindent, állj meg egy percre, és vess egy (vagy több) pillantást a francia úszóbajnok tökéletes testére. Szívesen! Intim--Egy szál bugyiban kávézik a Pirelli naptárban a feminista ikon, Amy Schumerhttp://www.life.hu/intim/20151201-amy-schumer-feminista-ikon-felmeztelenul-szerepel-a-2016-os-pirelli-naptarban.htmlRendhagyó Pirelli-naptár készült 2016-ra: ezúttal nem a tökéletes testekre és helyes pofikra helyezte a hangsúlyt Annie Leibovitz és a Pirelli, hanem az eddig elért sikerekre és eredményekre. IntimOrigoLiv Tyler eljegyzési gyűrűje láttán leesett az állunk: Fotó!http://www.life.hu/intim/20151130-liv-tyler-tekintelyes-gyemantgyurut-villantott-jovore-valoszinuleg-egybekel-a-sztarpar.htmlA 38 éves színésznő már egy ideje együtt jár David Gardnerrel, akitől februárban egy gyermeke is született. A hivatalos bejelentés eddig váratott magára. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.