Beyoncé és Jay Z külön alszanak és rengeteget veszekednek

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
vita házasság párkapcsolat válás hálószoba Jay Z szerelem Beyoncé alvás rapper veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár egyik alkalmazottja szerint Beyoncé és férje, Jay Z külön lakrésszel rendelkeznek vadonatúj luxusvillájukban, és már az éjszakákat sem hajlandók együtt tölteni. Vajon válást fontolgatnak?

Ők a zenevilág legirigyeltebb, legkitartóbb és legjobban kereső sztárpárja, ám úgy tűnik, a csillogás mögött valójában egyre jobban megromlott Beyoncé és Jay Z viszonya. Az egygyerekes házaspár a hírek szerint nemrég költözött be új, Beverly Hills-i luxusotthonába, ami sokszor veszekedésüktől hangos, és már a hálószobán sem hajlangók osztozni.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris
Eva Longoria hűtlen exférje a fájdalmas válásról beszélt...http://www.life.hu/intim/20151130-eva-longoria-exferje-tony-parker-a-fajdalmas-valasrol-beszelt.htmlBár már jó ideje elvált egymástól Eva Longoria és exférje, Tony Parker, a kosaras most beszélt a fájdalmas időszakról. Intim--Ejha! Vizes melleit markolássza Beyoncé: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-beyonce-vizes-melleit-markolaszva-csucsorit-a-flaunt-magazinban.htmlAz énekesnő szexi fotósorozattal állt elő, amin újra megmutatta, mennyire dögös. Intim--5 okosság a futásról, amik a hétköznapokban is beválnakhttp://www.life.hu/drlife/20151102-hetkoznapi-okossagok-a-futassal-kapcsolatban-tippek.htmlKitartás, erő és hit. Három dolog, amire a sportban és az életben egyaránt szükséged van, na és persze öt futásból eredő okosságra is, amit nem árt, ha tudatosítasz magadban. Dr. LifeThinkstockBeyoncé bokszmeccsre vitte orbitális melleit - Micsoda villantás!http://www.life.hu/intim/20151123-beyonce-hatalmas-dekoltazst-villantott-las-vegasban-egy-boxmeccsen.htmlAz énekesnő a nagyágyúkat is bevetette egy Las Vegas-i bokszmeccsen, ezzel pedig kiütéssel győzött nálunk. Intim--Vége! Kaley Cuoco és férje két év házasság után elválnakhttp://www.life.hu/intim/20150927-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja-es-ferje-ryan-sweeting-valnak.htmlAz Agymenők dögös sztárja, Kaley Cuoco és férje, Ryan Sweeting 21 hónapja házasok.Intim--Elképesztő! Beyoncé még sosem villantott ekkoráthttp://www.life.hu/intim/20151021-beyonce-hatalmas-melleket-villantott.htmlA formás popójáról ismert énekesnő ezúttal hatalmas kebleket villantott. Ruhája szinte csak mellbimbóit takarta - azokat is alig. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.