5 jel, ami szerint csak a népszerűséged miatt van veled

szerelem népszerűség együttlét kihasználás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanúsan sokat posztol rólatok és állandóan felvág veled? Vigyázz, lehet, hogy a rajongása mögött más áll a háttérben.

1. Bárhol is jelentek meg nyilvánosan, ő folyamatosan Instagramra és Facebookra posztolja – a lehető összes módon –, hogy mennyire jól érzi magát veled.

Forrás: Thinkstock

2. Görcsösen igyekszik jóba lenni a barátaiddal, a közös programok alkalmával a társaság fénypontja lenni és mindenkivel rendszeresen tartani a kapcsolatot.

3. Mindig tökéletesen kell kinézned mellette. Ha lezseren, mondjuk farmerban és pólóban lépnél az utcára, finoman jelzi neked, hogy nem aznap vagy a legszexibb.

4. Megrögzött rajongóddá válik. Tudja hol és meddig dolgozol, mikor találkozol a barátaiddal, eléd megy mindenhova, a barátai előtt istennőként beszél rólad.

Forrás: Thinkstock

5. Még mindig azt hiszi, hogy a népszerűség a legfontosabb. Pedig már elmúltak azok az idők, amikor a suliban a legmenőbb klikkbe kellett tartozni ahhoz, hogy életben maradhass és érvényesülni tudj.

Lehet, hogy érzelmi terrorista?

Biztos volt már dolgod olyan pasival, akinél sok dolog nem stimmelt, titokzatos volt és még a szeme se állt jól. Egy lelki, érzelmi terrorista ember még alattomosabb tud lenni, ha a kegyeidbe férkőzik. Íme, 7 intő jel, ami arra utal, hogy a sráccal valami nem gömbölyű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.