botránykönyv írás Kelemen Anna szerelem playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate szókimondó vallomást tett közösségi oldalán, és azt is elárulta, hogy társa vágyik.

Kelemen Anna, aki legutoljára botránykönyvével hívta fel magára a figyelmet, most ismét írásban közölte, mi bántja, és milyen férfi oldalán lenne boldog.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna

„Szerelmet akarok, de nem mindenáron és nem hamisat! Hús-vér embert szeretnék magam mellé, mert úgy érzem, tudok jól szeretni, nem birtokolni, tisztelni! Én őszintén elmondtam néhány felületen mi van velem, mert kérdezték, de ha objektívebben írnának rólam (ismerhetnek már ennyire) akkor talán nem kellene a"kinek kell egy ilyen?" vagy "elhasznált", szóval rosszéletű nő! Ezek a szavak bántóak már csak azért is, mert a szex, a drog, a kíváncsiság avagy, ha úgy tetszik, az elhasználódás nem más, mint megtapasztalás! Nem csinálnék semmit másképp! Akkor és azt csináltam, amit akartam, mert szabad vagyok és nekem ez az életfilozófiám! Az élet túl rövid ahhoz, hogy kalitkába zárjam magam! Ölel mindenkit egy "elhasznált nő"!" – írta Annácska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.