Hazudott abortuszáról Charlie Sheen exmenyasszonya?

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
Charlie Sheen menyasszony abortusz kényszerítés hazugság HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brett Rossi korábban 5 millió dollárra perelte a Két pasi meg egy kicsi sztárját, mert állítása szerint teherbe ejtette, majd abortuszra kényszerítette őt a színész. Charlie Sheen szerint mindez hazugság.

Brett Rossi néhány nappal ezelőtt fedte fel nyilvánosság előtt az ő történetét Charlie Sheennel.

Charlie Sheen és Brett Rossi Forrás: AFP

Mint kiderült, a pornószínésznő, aki 2014-ben kezdett találkozgatni az 50 éves sztárral, védekezés nélkül is szexelt Sheennel, akiről fogalma sem volt, hogy HIV-pozitív. Állítása szerint egy alkalommal teherbe is esett tőle, a színész azonban kényszerítette őt, hogy vetesse el a közös magzatukat.

Charlie Sheen bevallotta: ő a HIV-pozitív sztár

Charlie Sheen egy bennfentes szerint immár két éve a külvilágtól elzártan él, és a lehető legnagyobb körültekintéssel igyekezett megőrizni magának a titkát: mint a Life.hu megírta, szerződést íratott alá azokkal a prostituáltakkal, akiket több millió forint összegben a lakására hívott. A forrás továbbá azt is elmondta, Sheen egészségi állapota mostanában nagyon megromlott, ám elmondása szerint ezt okozhatja a sztár kokainfüggősége, amin azóta sem bírt felülkerekedni. Sheen a Today című show-műsorban vallotta be, hogy ő a HIV-pozitív sztár, akiről Hollywood napok óta beszél.

Íme, a hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett a HIV-pozitív Charlie Sheenhttp://www.life.hu/drlife/20151117-charlie-sheen-szinesz-allitolag-hiv-pozitiv-ezeket-a-hires-hollywoodi-noket-fertozhette-meg.htmlA napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja. Dr. LifeOrigoSzándékoson fertőzött embereket HIV-vírussal egy álorvoshttp://www.life.hu/news/20151204-szandekoson-fertozott-embereket-hiv-virussal-egy-allatorvos-kambodzsaban.htmlHuszonöt éves börtönbüntetésre ítéltek Kambodzsában egy engedély nélkül tevékenykedő orvost csütörtökön, amiért szándékosan HIV-vírussal fertőzte meg közel háromszáz páciensét. NewsThinkstock5+1 tévhit a HIV-vírusrólhttp://www.life.hu/drlife/20151119-hiv-virus-tevhit-fertozo-de-nem-mindenhogy-influenzas-tunetekkel-jar.htmlNem árt tisztába tenni pár dolgot a napokban Charlie Sheen miatt igencsak szóbeszéddé vált HIV-vírusról. Dr. LifeThinkstockMegöli a HIV-vírust a következő generációs óvszerhttp://www.life.hu/drlife/20151202-megoli-a-hiv-virust-a-hidrogel-alapu-ovszer.htmlNagy jövőt jósolnak a tudósok a hidrogél alapú kotonnak, amelynek fő összetevőjét ugyanaz a folyadék adja, amelyet a kontaktlencsék tárolásához is használnak. Dr. LifeOrigoÉlet egy HIV-pozitív világsztár mellett: Kitálalt Charlie Sheen személyi asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20151126-charlie-sheen-szemelyi-asszisztense-steve-han-elmondja-milyen-volt-az-elet-a-hiv-pozitiv.htmlSteve Han egyike volt annak a néhány embernek, aki tudott az 50 éves színész betegségéről. A sztár egykori személyi asszisztense elárulta, hogyan őrizte meg Sheen titkát, és hogyan vette fel a küzdelmet a HIV-vírussal. TV + Sztárok--Már hivatalos: Leonardo DiCapriót nem erőszakolta meg egy medve sem! http://www.life.hu/intim/20151202-leonardo-dicaprio-nem-eroszakoskodott-medvevel-kozlemenyt-adott-ki-a-fox.htmlA FOX közleményt adott ki, melyben leírják: a színész nem közösült egy állattal sem A visszatérő című film forgatásán. Komolyan, ez kinek jutott eszébe? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.