Scarlett Johanssonnal csalja a feleségét Matthew McConaughey?

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Matthew McConaughey házasság feleség Scarlett Johansson megcsalás Camilla Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a sztár felesége, Camilla Alves nincs elragadtatva attól, hogy férje Scarlett Johanssonnal dolgozik együtt legújabb filmjében. Állítólag megvan az oka, miért nem.

2016-ban újra visszatér a nagyvászonra a Csillagok között sztárja, Matthew McConaughey, aki jelenleg Scarlett Johanssonnal dolgozik együtt legújabb filmjén.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Bár a rajongók (és a film producerei) örülhetnek, mert az Oscar-díjas színész és a dögös színésznő neve és játéka garantált a sikerhez, McConaughey felesége, Camilla Alves azonban már kevésbé. A Celebrity Dirty Laundry úgy tudja, hogy a modell, akinek három gyermeke született a sztártól, iszonyú féltékeny Scarlettre, mert a hírek szerint a kelleténél jobban összemelegedett a forgatás alatt a férjével.

Hogy mennyi igaz ebből, azt nem tudhatjuk, de tény: Scarlett tavaly decemberben állt oltár elé férjével, Romain Dauriac újságíróval, miután szeptemberben megszületett első közös gyermekük. Matthew McConaughey pedig 2012-ben vette feleségül Camillát, akitől három gyermeke született. Egyik hollywoodi sztárpárból sem néznénk ki, hogy félrekacsingat a kapcsolatából - persze ennek ellenére bármi megeshet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.