5 hihetetlen tény az orgazmusról

Forrás: Youtube -
csúcs csikló orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, hogy az orgazmus a gyakorlatban a legjobb, de most néhány elméleti tudnivalóval is hozzájárulunk az igazi élményhez.

1. 8000 idegvégződés van a csiklóban.

2. A nők 70 százaléka csak a csiklója stimulálásán keresztül képes elérni az orgazmust.

Forrás: Youtube

3. A hölgyek 20 százaléka azt vallotta egy felmérésben, hogy már a csóktól is képesek a csúcsra jutni.

4. 10 százalék már eljutott egyszer az orgazmusig edzés közben.

5. A fájdalomküszöb sokkal magasabb, amikor a csúcsra ér.

Larion Zoé angyalszárnyakban pucérkodotthttp://www.life.hu/intim/20151214-larion-zoe-modell-muller-attila-musorvezeto-kedvese-mellvillantos-mikulaslany-lett.htmlA modell igazi férfivadító szettben pózolt, melyből a melleit is kivillantotta - ezek szerint kedvesének, Müller Attilának nem virgácsot hozott a télapó. Intim--Hoppá! Dukai Regina befotózott combjai közéhttp://www.life.hu/intim/20151214-dukai-regina-befotozott-combjai-koze-instagram-oldalan.htmlEgy nagyon szexi képen mutatta meg irigylésre méltó combjait Dukai Regina. Intim--Hűha! Dögös Bond-lánnyal randizgat Tim Burtonhttp://www.life.hu/intim/20151214-tim-burton-filmrendezo-eva-green-bond-lannyal-andalgott.html13 év után tavaly decemberben szakított az egykori hollywoodi sztárpár, Tim Burton és Helena Bonham Carter. A híres filmrendezőt most egy Bond-lánnyal kapták lencsevégre. IntimAFPHárom szexkívánság karácsonyrahttp://www.life.hu/intim/20151214-harom-szexkivansag-karacsonyra.htmlNincs is ideálisabb időszak egy kis pajkosságra az ünnepeknél, amikor a szeretet, az együttlét és a pihenés kerülnek középpontba. Kérj egy kis plusz törődést karácsonyra! Intim--Pornószínésznők tanítják a jó orális szex titkáthttp://www.life.hu/intim/20151213-pornoszinesznok-tanitanak-ferfiakat-arra-hogyan-kell-jol-csinalni-az-oralis-szexet.htmlA gyakorlat teszi a mestert: négy felnőttfilmes hogy okítja a földi halandókat, hogyan kell igazán jól csinálni az orális szexet. Intim--Szexi combfixben pózol a kétgyermekes modell, Abbey Clancyhttp://www.life.hu/intim/20151212-abbey-clancy-ketgyermekes-anyukakent-is-nagyon-dogos-combfixben-szexiskedik-a-modell.htmlHihetetlenül dögös szelfit posztolt magáról a brit anyuka. Bár csak pár hónapja szült, mégis bombaformában van! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.