Burt Reynolds megbánta, hogy annyit csajozott

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter -
Charlie Sheen Burt Reynolds HIV-vírus szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 70-es évek legnagyobb szexszimbóluma volt Burt Reynolds, aki őszintén beszélt arról, hogyan járt ágyról ágyra, mint manapság Charlie Sheen.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárjának botrányán teljesen kiakadt Burt Reynolds, pedig ő is hasonló életvitelt folytatott annak idején. A bajszával és híres szőrzetével szexszimbólummá vált színész már őszintén bánja, hogy annyi nő ágyában megfordult. A sztárról, aki Goldie Hawnnal és Farrah Fawcettel is randizgatott, el is terjedt a pletyka, hogy HIV-fertőzött.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

„Voltál már HIV teszten? Mert nem ártana! – egy nő sem fordult hozzám ezzel a mondattal, pedig milyen jó lett volna. Felelőtlen voltam, és rengeteg hibát elkövettem” – ismerte be a sztár, aki szerint manapság még jobban oda kell figyelni ezekre a dolgokra.

Hoppá! Dukai Regina befotózott combjai közéhttp://www.life.hu/intim/20151214-dukai-regina-befotozott-combjai-koze-instagram-oldalan.htmlEgy nagyon szexi képen mutatta meg irigylésre méltó combjait Dukai Regina. Intim--10 csajos dolog, ami férfiaktól furcsa lennehttp://www.life.hu/intim/20151214-10-csajos-dolog-ami-ferfiaktol-furcsa-lenne.htmlVannak férfiasnak és vannak nőiesnek mondott szokások. És nem csupán azért, mert környezetünk ezt kódolta belénk (lásd: szoptatás). Íme, egy vicces lista arról, amit ha férfiak csinálnának, furcsán néznénk rájuk.IntimOrigoÍgy ments meg gyorsan egy elfuserált szexethttp://www.life.hu/intim/20151213-igy-ments-meg-gyorsan-egy-elfuseralt-szexet.htmlElőfordul, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, és a Szerelmünk lapjait idéző romantikus ágyjelenet helyett uncsi vagy esetleg kínos lesz az aktus. Nyugi, megmentheted a helyzetet! IntimThinkstockPornószínésznők tanítják a jó orális szex titkáthttp://www.life.hu/intim/20151213-pornoszinesznok-tanitanak-ferfiakat-arra-hogyan-kell-jol-csinalni-az-oralis-szexet.htmlA gyakorlat teszi a mestert: négy felnőttfilmes hogy okítja a földi halandókat, hogyan kell igazán jól csinálni az orális szexet. Intim--Nehéz dögösebbet találni, mint Mészáros Dóra dekoltázsahttp://www.life.hu/intim/20151213-meszaros-dora-szexi-dekoltazs-fotoja.htmlIrtó szexi fotóval lepte meg rajongóit a playmate, Mészáros Dóra. Intim--Megcsalta vőlegénye Courtney Coxothttp://www.life.hu/intim/20151212-courtney-cox-szinesznot-megcsalta-volegenye-johnny-mcdaid.htmlEddig csak annyi volt világos, hogy a Jóbarátok színésznője és szerelme, Johnny McDaid lefújták az esküvőt, és szakítottak. Most kiderült, miért is döntött így a sztárpár. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.