Nem akar szexelni a pár, ezért inkább játékbabát nevelnek

szexfóbia játékbaba szex félelem pár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erica retteg a szextől, ezért hiába van párjával, Gareth-el 10 éve, sosem bújtak ágyba egymással, most azonban gyermeket szeretnének.

Erica nagy valószínűséggel szexfóbiás, retteg attól, hogy lefeküdjön párjával. Igaz, egyetlen egyszer már kipróbálta a szexet, de olyan rossz élmény volt számára, hogy meggyűlölte, és azóta senkivel sem hajlandó ágyba bújni. Párja azonban megértő, és elfogadta Erica szabályait.

„Az emberek csodálkoznak azon, hogy köztünk nincs szex, de ezt leszámítva olyanok vagyunk, mint bármelyik másik pár, csak nem bújunk ágyba egymással" – mesélte Erica a Mirrornak, akiről fotókat IDE KATTINTVA láthatsz.

Élethű játékbaba - Képünk illusztráció. Forrás: Paradise Galleries

Mivel a szerelmesek most úgy döntöttek, gyermeket szeretnének, ezért mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoznak. Addig is, míg nem jön össze a saját baba, vettek egy élethű játékbabát, ami közel százezer forintba került és úgy nevelik, mintha saját gyermekük lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.