Ne légy nyuszi! Az elfogadás nem jelent beletörődést...

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat elfogadás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor azt mondják, hogy nagyon nehéz elfogadni a jelen élethelyzetet, a nehézségeket. Valójában ez éppen fordítva működik...

Akkor kerül az ember igazán nehéz helyzetbe, ha nem fogadja el a pillanatnyi állapotot, ugyanis a pillanatnyi állapot megváltoztathatatlan. Harcolhatsz ellene, leértékelheted, sőt figyelmen kívül is hagyhatod, ez nem fog változtatni a létezésén.

Forrás: Thinkstock

Tudod, a tények makacs dolgok, így jobban jársz, ha elfogadod. Ez semmiféleképpen nem azt jelenti, hogy feladással beletörődsz, örök kárhozatra ítélve magad, miközben várod a környezeted együttérzését, mi több, sajnálatát. Viszont jelenti azt, hogy önmaga valójában fogadod el a történést, mindennemű értékelés és leértékelés nélkül.

Az egyet egynek, a kettőt pedig kettőnek látod, mert bármilyen történéshez való hozzáállásod sokkal fontosabb, mint maga a történés.

Ha cselekedni kell, cselekedj, ha a körülmények lehetetlenné teszik a pillanatnyi cselekvést, várj, de ha ellenállsz, úgy jársz, mint a nyuszi, akinek hurokba szorult a feje. Minél jobban vergődik, az annál jobban fojtja a nyakát.

A sorsod ellen tenni nem tudsz, de együttműködni vele bármikorhttp://www.life.hu/intim/20151215-pilat-gabor-a-sorsod-ellen-tenni-nem-tudsz-de-egyuttmukodni-vele-barmikor.html"Aludtam. Azt álmodtam, hogy az élet csupa élvezet. Felébredtem. Azt tapasztaltam, hogy az élet csupa szolgálat. Szolgálok. Most már azt tapasztalom, hogy a szolgálat az élvezet." IntimThinkstockA sminktelen Horváth Éva melleit csak egy nejlon takarja: Fotó!http://www.life.hu/intim/20151216-horvath-eva-amink-nelkul-es-a-melleit-is-csak-egy-nejlon-takarja-furcsa-foto.htmlIgazán furcsa képet tett közzé niylvános Instagram oldalán Horváth Éva.Intim--Itt a nap kérdése: Kurvából lesz a legjobb feleség?http://www.life.hu/intim/20151216-lakatos-levente-ne-kurvazzunk-le-senkit-ok-nelkul-miert-szexelunk-kenyes-tema.htmlÉrdekes kérdést feszeget Lakatos Levente legújabb bogbejegyzésében. Vajon ez tényleg egy közhelynek számító kijelentés, vagy van benne igazság? Erre keresi a választ, nézzük, mire jutott! Intim--"Egymáshoz joguk van. És a munkához is!"http://www.life.hu/intim/20151216-pilat-gabor-akos-ide-akos-oda-egymashoz-is-joguk-van-es-a-munkahoz-is.htmlAmikor az ápoltak hatalmukba kerítik az elmegyógyintézetet, az még nem a lélek győzelme a zsarnokság felett... Intim--2015 legszebb esküvői pillanatai – Ezeket muszáj látnod!http://www.life.hu/intim/20151216-2015-legszebb-eskuvoi-kepei.htmlMinden ember számára az egyik legkülönlegesebb és legnagyobb mérföldkövet jelenti a pillanat, amikor szerettei előtt örök hűséget esküszik élete párjának – éppen ezért nem mindegy, hogyan kerül megörökítésre ez a mindenki számára emlékezetes momentum. Intim--Karácsony alkalmából vetkőzött anyaszült meztelenre Abbey Clancyhttp://www.life.hu/intim/20151216-abbey-clancy-modell-sztriptizel-es-meztelenre-vetkozik-a-love-magazin-adventi-naptarjaban.htmlForró karácsonyt mindenkinek! Nemrég született meg második gyermeke, a modell azonban láthatóan már vissza is szerezte versenysúlyát és tökéletes idomait. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.