Berki Krisztián nagy tervvel készül az esküvőjére

esküvő Hódi Pamela TV2 terv Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja egy rendezvényen vallott arról, hogy elveszi Pamelát, sőt egy nagy terve is van az esküvőre.

Berki Krisztián hátrányos helyzetű gyerekeknek beszélt magáról, az életéről. Egy kérdésre válaszolva pedig azt is kifejtette, hogy számára a harmonikus családi élet az, ami az igazi sikert jelenti, majd hozzátette: esküvőre készül.„Tervezem az esküvőmet, van egy nagy ötletem ezzel kapcsolatban, de azt nem árulom el nektek" – titokzatoskodott a macsó.

Bocsánatkérésnek indult, végül lek*rvázta rajongóit Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151217-madonna-enekesno-lekurvazta-rajongoit-egy-nyilvanos-bocsanatkereseben.htmlKiakadtak a rajongók, mert nagyjából 40 percet késett a popkirálynő machesteri koncertjéről. Ezen pedig Madonna akadt ki, és jól meg is mondta a magáét. TV + Sztárok--Jordan Smith, Király Viktor ellenlábasa nyerte a Voice-thttp://www.life.hu/sztarok/20151217-jordan-smith-nyerte-az-amerika-voicet.htmlAz a srác nyerte meg az amerikai The Voice idei évadát, aki egy korábbi párbajadásban majdnem kiejtette Király Viktort - írja az Origo. TV + Sztárok--Stohl András kileste kollégája férfiasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-stohl-andras-a-valotarsak-cimu-sorozatban-kileste-lengyel-tamas-ferfiassagat.htmlA Válótársak című sorozat legújabb része bővelkedett a pikáns jelenetekben. Stohl András például kileste Lengyel Tamás férfiasságát. TV + Sztárok--Liptai Claudia teljesen átalakult! Így még sosem láthattuk a műsorvezetőthttp://www.life.hu/sztarok/20151216-liptai-claudia-a-star-warsbol-leia-hercegno-borebe-bujt.htmlAz egész világ Star Wars-lázban ég, a hullám pedig a hazai hírességeket is elérte. Legfrissebb Instagramos képe szerint úgy tűnik, még Liptai Claudia is nagy rojongója a filmnek. TV + Sztárok--Micsoda fordulat! Ganxsta Zolee VIP-jegyet ad a férfinak, akit leütötthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-ganxsta-zolee-vip-jegyet-ad-a-bulijara-a-ferfinak-akit-leutott.htmlMeglepő fordulat történt Ganxsta Zolee verekedős ügyében: a rapper ugyanis egy VIP-buliba hívta a férfit, akinek a napokban egy céges bulin eltörte az állkapcsát. TV + Sztárok--Bereczki Zoli becserkészte Palya Beáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-bereczki-zoli-es-palya-bea-kozos-eneklesre-keszulnek.htmlKét elsőre igencsak különbözőnek tűnő ember talált egymásra a magyar zenei világban, akikről ráadásul az is kiderült, hogy mennyire hasonlóak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.