Nem semmi! Ez a pucér fenék okoz örömet Justin Biebernek

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian -
popsi Kourtney Kardashian pucér Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legidősebb Kardashian-lány, Kourtney meztelen fotósorozatából újabb kép került elő.

A háromgyerekes anyát Brian Bowen Smith fotózta meztelenül. Egy képet korábban meg is mutattunk a sorozatból, amiből most egy újabb gyöngyszem került nyilvánosságra. Kourtney, aki mostanában Justin Bieberrel való rejtélyes kapcsolata miatt került címlapokra, lehet, hogy éppen ezzel a formás popsival vette le lábáról a nála 15 évvel fiatalabb énekest.

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian
Szokatlan szépségek - Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20151210-divatikonok-akikre-2015ben-figyeltunk-fel-gigi-hadid-ashley-graham-caitlyn-jenner.htmlAz idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. TrendOrigoTóth Gabi hosszú hajjal dögösebb, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151217-toth-gabi-enekesno-hosszu-haju-indianlany-lett-megmutatta-uj-frizurajat-a-sztar.htmlGyönyörű hajzuhatagot kapott az énekesnő, ami remekül áll neki, ezért nem is csoda, hogy közösségi oldalán büszkélkedett el vele. Trend--Ilyen még nem volt! Terhes nő vonult végig egy fehérnemű divatbemutatónhttp://www.life.hu/trend/20151217-terhes-no-vonult-vegig-egy-fehernemu-divatbemutaton.htmlEgy szál bugyiban és melltartóban küldték a kifutóra a Wonderbra egyik babát váró modelljét. Trend--Gyorsan is készülhet tökéletes alapsmink - S.O.S. trükkök rohanós hétköznapokrahttp://www.life.hu/trend/20151215-gyorsan-keszul-a-tokeletes-alapsmink-sos-trukkok-rohanos-napokra.htmlVan az úgy, hogy az ember lánya késésben van, de mégis ki kell néznie valahogy. Hogyan lehet szép arcot varázsolni 3 perc alatt? Íme néhány szuper trükk a túlélésre Larion Oscar sminkmestertől. TrendThinkstockSzerzetesként élt egykor Thaiföld leghíresebb transznemű fehérneműmodelljehttp://www.life.hu/trend/20151217-mimi-tao-thai-transznemu-fehernemumodell-szerzeteskent-elt-egykor.html12 évesen adták kolostorba szülei a most 22 éves Taót, aki az itt eltöltött idő alatt rájött, hogy valójában nőként szeretné élni az életét. Ma ő Thaiföld egyik legünnepeltebb sztárja. TrendOrigoMiért van mindig Ördög Nórán ugyanaz a ruha? Itt a válasz!http://www.life.hu/trend/20151216-ordog-nora-minden-adasban-ugyan-azt-a-ruhat-hordja-elarulta-a-stylist-miert.htmlA Kocka nézőinek biztosan feltűnt már, hogy a csinos műsorvezető mindig ugyanabban a ruhában látható a képernyőn. Most kiderült, miért ugyanaz a szett kerül le a fogasról minden adás előtt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.