Hurrá! Egymással randizgat a Jóbarátok két sztárja, Courteney Cox és Matthew Perry

Forrás: NBC -
válás sorozat Jóbarátok alkohol szerelem randi Matthew Perry Courtney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye még mindenki emlékszik rá, mennyire aranyos pár volt a Jóbatárok Chandlerje és Monicája? Nos, úgy tűnik, Courteney Cox és Matthew Perry a valóságban sem közömbösek egymás iránt. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Courtney Cox nemrég bontotta fel az eljegyzését, mivel a hírek szerint vőlegénye többször is megcsalta őt. Nem csoda, hogy a színésznő egy régi barát vállán szerette volna kisírni magát. Ha minden igaz, ez nem volt más, mint egykori kollégája a Jóbarátókból, Matthew Perry, akivel a tetejében még férjet és feleséget is alakítottak a sorozatban.

Forrás: NBC

Egy közeli ismerősük a Perez Hilton című lapnak árulta el, hogy a sztárok azóta találkozgatnak, mióta Courtney kidobta csalfa vőlegényét. "Nem volt kérdés, hogy ebben a nehéz pillanatban Matthewhoz fordul majd segítségért, hiszen ők ketten mindig is támogatták egymást. A vígasztalás pedig a jelek szerint túl jól sikerült. Egyelőre még nem akarják nevén nevezni a dolgot, megvárják, mi sül ki kettejük kapcsolatából" - mondta a bennfentes. A hírt egy rajongó is megerősítette, aki Twitter oldalára töltött fel egy lesifotót a szerelmesen beszélgető hírességekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.