Botrány a levegőben! Miranda Kerr mindenkit kiakasztott meztelen képeivel

modell fotózás címlap meztelen Miranda Kerr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mindig is tudtuk, hogy Miranda Kerr nem fogja vissza magát, ha meztelenkedésről van szó, legutóbbi pucér címlapjával azonban mindenkinél kiverte a biztosítékot. 

Orlando Bloom exe, miután nemrég majdnem a csúnyáját is kiposztolta, néhány hete az ausztrál Harper's Bazaar címlapján dobta le a textilt - ezzel a tettével azonban nem aratott osztatlan sikert, írja a The Guardian.

Az ominózus címlap Forrás: Steven Chee/ Harper's Bazaar

Az ausztál Coles üzletlánc vásárlói ugyanis több eladónál panaszt tettek a magazint látva: azt kifogásolták, hogy a gyerekekre nagyon rossz hatással lehet egy ilyen címlapfotó. Akkora botrány kerekedett az egészből, hogy az üzletlánc vezetői jobbnak látták, ha eltávolítják a magazint. Ezzel pedig több mint 3000 példány került le a polcokról.

Az ausztrál Harper's Bazaar főszerkesztője az üggyel kapcsolatban megjegyezte: nagyon kiábrándítónak tartja a történteket, hiszen Steve Chee egy csodálatos fotós, és elképesztő képeket készített Mirandáról, aki maga is büszke rájuk. Hozzátette, hogy ez a sajnálatos eset azonban a jövőben sem fogja megakadályozni abban, hogy a lap hasábjain feszegesse a határokat.

Szexfilmesből színész: 5 pornósztár, aki tudott váltanihttp://www.life.hu/intim/20151219-sasha-grey-sebil-kekilli-vad-katalin-szexfilmesbol-szineszek-pornosztarok-akik-tudtak-valtani.htmlKamera előtt eljátszani dolgokat nem könnyű: ezt a pornósok és a filmszínészek is meg tudják erősíteni. A két szakma között viszont nincs nagy átjárás, érthető okokból. Mi viszont mutatunk öt olyan esetet, amikor mégis megtörtént. IntimAFPAz interneten flörtölt Oscar Pistorius? Kitálalt a paralimpikon szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20151218-oscar-pistorius-paralimpikon-az-interneten-flortolt-egy-osztrak-novel-mig-a-targyalasara-vart.htmlEgy osztrák nő, bizonyos Nina F. állítja: hónapokon át levelezett a barátnője meggyilkolása miatt elítélt Oscar Pistorius-szal, mialatt a tárgyalására várt a paralimpikon, akit állítólag gyengéd szálak fűztek a 30 éves hölgyhöz. Intim--Így kell elegánsan szakítanihttp://www.life.hu/intim/20151218-igy-kell-elegansan-szakitani.htmlSzámtalan módon lehet szakítani, de amit ez a fiatal lány bemutatott, az igencsak stílusos módja az elválásnak. Intim--Latexben gazdag karácsonyt! Dominaként feszít Poppy Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20151218-poppy-delevingne-cara-delevingne-novere.htmlÚgy tűnik, nem csupán Cara Delevingne örökölte a szexi családi géneket: dominaszerkóban pózol az idősebb Delevingne-nővér. Intim--36 kérdés, amit ha felteszel, rögtön beléd szeret http://www.life.hu/intim/20151219-ha-ezeket-a-kerdeseket-felteszed-a-randin-tuti-beled-zug-erdekes-teszt-probald-ki.htmlA New York Times-nál jelent meg egy cikk 36 kérdésről, amelyet állítólag, ha a randizó felek feltesznek egymásnak, szerelem alakul ki köztük. IntimThinkstockBerki Krisztián nagy tervvel készül az esküvőjérehttp://www.life.hu/intim/20151217-berki-krisztiannak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-nagy-terve-van-eskuvoje-kapcsan.htmlAz Édes Élet sztárja egy rendezvényen vallott arról, hogy elveszi Pamelát, sőt egy nagy terve is van az esküvőre. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.