Last minute ajándéktippek a párodnak: Vegyél szexjátékszert karácsonyra! (18+)

Forrás: Thinkstock -
fehérnemű karácsony szexjáték ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem tudod, mit vegyél a pasidnak karácsonyra? Szívesen meglepnéd valami pajzán ajándékkal (is)? Mutatunk pár ötletet, amikkel garantáltan forróvá teheted a hangulatot a fenyőfa alatt. És a legjobb bennük az, hoyg nem csak karácsonykor működnek. Férfiszemmel!

Szexi fehérnemű/jelmez

Tipikus esete annak, amikor igaz lesz a "jobb adni, mint kapni", hiszen úgy adod, hogy igazából kapod: rajtad fog feszülni a szexi, csábító alsónemű, és te magad leszel az ajándék benne, aminek örül a pasid. Persze ha vonz benneteket a szerepjáték, akkor olyan jelmezeket is választhatsz, ami mindkettőtöket bevon a mókába. Az ilyen típusú meglepetést pedig különösen ajánlott nem becsomagolva, hanem saját magadon bemutatva átadni.

Forrás: Thinkstock

Bilincs

Akár az előző pont kiegészítése is lehet egy jó kis rendőrös/betörős/durvaszexes szerepjáték estén, de önmagában is izgalmas ajándék, egyben felhívás egy kis BDSM-keringőre. Természetesen csak akkor válassz ilyet, ha tudod, hogy a párodat is izgatja a szex ezen formája, akár a domináns, akár a kiszolgáltatott oldalon! Ja, és a plüssel borított bilincsen nem csak giccses csicsa az a plüss...

A sima fémbilincs kegyetlenül tudja vágni a csuklót. (Már ha oda teszitek fel...)

Forrás: Thinkstock

Vibrátor

Kényes ajándék, szóval nem árt előtte tájékozódni a párod preferenciáit és félelmeit illetően.

Az biztos, hogy nem árt, ha nem nagyobb, mint a pasid szerszáma,

senkinek sincs szüksége (akár be nem vallott) frusztrációkra. És természetesen csak akkor vegyél ilyet, ha nem magadnak, hanem kettőtöknek veszed, azaz vannak olyan játékaitok az ágyban, amihez közösen tudjátok használni.

Forrás: Thinkstock

Pillangó

Ha szerettek közösen játszani és rosszalkodni akár nyilvános helyeken is, akkor nektek való az úgy nevezett "pillangó", ami valójában egy csiklóizgató, lepkeformájú kis szerkezet, amit a bugyi belső felére lehet applikálni. Utána pedig kívülről hozható működésbe, akár távirányítással is. Ha például a pasiddal egy ilyen eszköz kíséretében mentek el a szilveszteri buliba, és a távirányító nála lesz, biztosan emlékezetesen alakul az év vége.

Fotó/videó magadról

Úgy tartják, a férfiak szexualitása vizuálisabb, mint a nőké, sokkal jobban számít nekik a látvány. Ha pedig megadod neki alehetőséget, hogy új szemmel, újra "kívülről" tudjon rád nézni erotikus vonatkozásban is, az akár a kapcsolatotoknak is nagyon jót tehet. Szóval készíts magadról szexi fotót, fotósorozatot, esetleg videót, sztriptízelj, izgasd magad, bármi, ami neked belefér, és tudod, hogy neki pedig tetszeni fog! Ha a párod nem féltékeny típus, esetleg profi fotós segítségét is igénybe veheted egy (nyilván szolidabban erotikus) fotósorozat erejéig. És hidd el, egy ilyen ajándék "készítése" közben magadról is sok minden újat meg fogsz tanulni, így már csak ezért is érdemes.

Forrás: Thinkstock

Különleges óvszer

A pasik többsége gyűlöli az óvszert, így ha történetesen ezt használjátok fogamzásgátlás céljából, és valami kellemes újdonsággal meg tudod lepni ezen a téren, hidd el hálás lesz. A hagyományos boltokban és drogériákban kapható kínálat csak a töredéke annak, amit a neten találhatsz: léteznek már természetes anyagból készült, szuper-extra vékony, pontosan méretre passzoló óvszerek is, nem is beszélve az olyan mókákról, mint a csokiízű, vagy sötétben világító darabok.

Ha nagyon keresel, szerintünk Star Warsosat is fogsz találni...

Forrás: ripnroll.com

Masszázsolaj

Egyszerű, de nagyszerű (és cseppet sem drága): az évvégi, karácsonyi rohanás után mindenkinek jólesik egy kis lazító masszázs, ha pedig ezt olyan masszázsolajjal kombinálod, ami vágykeltő összetevőket is tartalmaz, gyorsan egymáson csúszkálás lehet belőle.

És létezhet annál jobb program az ünnep alatt közösen eltöltött napokra? Ugye, hogy nem!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.