Így szexel Cate Blanchett a kolléganőjével - Pikáns videó!

Rooney Mara színésznő film videó szexjelenet Cate Blanchett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán extrém hollywoodi leszbi-akciót láthatunk a jövőben az Oscar-díjas színésznő és Rooney Mara közreműködésével. 

A filmben Cate Blanchett egy Carol nevű, válófélben lévő férjes asszonyt játszik, aki összejön a nálánál tizenöt évvel fiatalabb bolti eladóval (Rooney Mara). Egy ponton a testi síkra terelődik a viszony, de azért ne számítsunk durva szexjelentre. A film jövő februárban kerül a magyar mozikba.

A záróra megszépít: Ahogy közeledik a reggel, vonzóbbnak látjuk a "maradékot"http://www.life.hu/intim/20151220-parban-szep-a-zarora-megszepit-ahogy-kozeledik-a-reggel-vonzobbnak-latjuk-a-maradekot.htmlA férfiak számára a nő külső megjelenése őrülten sokat nyom a latba, ezt tudjuk. Tuti recept nincs, számtalan tényező játszik közre abban, hogy ki kit talál szépnek, a pasik egyrészt, hajlamosak olyan párt választani, aki az édesanyjukra hasonlít, akár külsőre, akár belsőre. Aztán vannak, akik a magas-vékony nőkre buknak, megint mások meg azokra, akiken van mit fogni. IntimThinkstockLady Gaga átlátszó ruhában sétálgatott - Majd alig győzte takargatni a melleit http://www.life.hu/intim/20151221-lady-gaga-melleit-barki-lathatta-az-enekesno-takargatta-magat-egy-ido-utan-foto.htmlAz énekesnő nem igazán nevezhető szemérmesnek, ha öltözködésről van szó. Éppen ezért volt meglepő, amikor a kezével próbálta eltakarni a testrészeit. Intim--Függőágyban szexelt diákjaival egy matektanárnő http://www.life.hu/intim/20151221-tobb-diakjaval-is-lefekudt-egy-matektanarno-akar-husz-evet-is-kaphat-tetteert.htmlA 28 éves Haeli Wey több diákjával lefeküdt. Azzal bukott le, hogy több pajzán sms-t is küldött a szeretőinek. Akár 20 év börtönt is kaphat a tettért. Intim--Lenyűgöző! 100 éve még ilyen erotikus fotókkal kápráztatták el a férfiakathttp://www.life.hu/intim/20151220-ilyenek-voltak-100-eve-az-erotikus-fenykepek.htmlMűvészi beállítások, visszafogott pillantások, pőre testek, melyeket csupán egy-egy gyöngysor vagy csipke takar - ilyenek voltak az erotikus fotók 90-100 évvel ezelőtt. IntimOrigoElképesztő videó került elő a péniszével festő férfirólhttp://www.life.hu/intim/20151220-elkepeszto-video-kerult-elo-brent-ray-fraser-a-peniszevel-festo-ferfirol.htmlBrent Ray Fraser még a francia Got Talent zsűrijét is lenyűgözte elképesztő mutatványával, melyről most egy videó is napvilágot látott. Intim--36 kérdés, amit ha felteszel, rögtön beléd szeret http://www.life.hu/intim/20151219-ha-ezeket-a-kerdeseket-felteszed-a-randin-tuti-beled-zug-erdekes-teszt-probald-ki.htmlA New York Times-nál jelent meg egy cikk 36 kérdésről, amelyet állítólag, ha a randizó felek feltesznek egymásnak, szerelem alakul ki köztük. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.