Lola újra menyasszony

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
karácsony eljegyzés menyasszony Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 decemberében jegyezte el párja Lolát, majd a fiatal pár szakított egymással. Most, egy évvel később Lola újra menyasszony lett.

Szó sincs olyasmiről, hogy új hódolója lenne Lolának. Volt vőlegényével újra egy párt alkotnak. Lola és szerelme, Bence, akivel néhány hónapja szakítottak, a Facebookon jelentették be, hogy ismét egymásra találtak, kibékültek, és jegyben járnak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Szingli pasi becsajozik: "Addig tart a buli, amíg a csaj barátnői is jól szórakoznak"http://www.life.hu/intim/20151220-szingli-pasi-becsajozik-addig-tart-a-buli-amig-a-csaj-baratnoi-is-jol-szorakoznak.htmlA legjobb estéimet sosem drága romkocsmákban vagy a felkapott bárok egyikében töltöttem, hanem a mára törzshelyemmé vált ivómban. Valószínűleg mindenkinek van egy olyan helye, ahol ismeri a csapost, van egy megszokott asztala, és még a pincérlány is pont úgy mosolyog, mintha akár lehetne is valami. Persze ha megkérdezed, kiderül, hogy van barátja, de azért a jatt így is mindig busás... Intim--Kerek popsijával kíván boldog karácsonyt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/intim/20151224-kerek-popsijaval-kivan-boldog-karacsonyt-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi szexi fotójától még azoknak is melege lesz, akik nem gyújtották be a kandallót.Intim--Meztelen fotózással ünnepelte fogyását Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20151223-khloe-kardashian-valosagshow-sztar-meztelenre-vetkozott-egy-fotosorozataban.htmlIgazán szexisre sikeredett a Kardashian-Jenner-klán tagjának fotósorozata, amelynek részleteit weboldalán osztotta meg követőivel. IntimOrigoA záróra megszépít – Ahogy közeledik a reggel, vonzóbbnak látjuk a "maradékot"http://www.life.hu/intim/20151220-parban-szep-a-zarora-megszepit-ahogy-kozeledik-a-reggel-vonzobbnak-latjuk-a-maradekot.htmlA férfiak számára a nő külső megjelenése őrülten sokat nyom a latba, ezt tudjuk. Tuti recept nincs, számtalan tényező játszik közre abban, hogy ki kit talál szépnek, a pasik egyrészt hajlamosak olyan párt választani, aki az édesanyjukra hasonlít, akár külsőre, akár belsőre. Aztán vannak, akik a magas-vékony nőkre buknak, megint mások meg azokra, akiken van mit fogni. IntimThinkstockIlyen még nem volt! Plus size pornószínésznő szerepel az ikonikus szexmagazin címlapjánhttp://www.life.hu/intim/20151222-a-penthouse-szexmagazin-2016-os-januari-cimlapjan-egy-plus-size-pornosztar-kelly-shibari-szerepel.htmlA Playboy riválisa, a Penthouse magazin egy kerekded idomokkal rendelkező hölgyet, bizonyos Kelly Shibari-t tett a 2016-os januári számának címlapjára. Intim--21.házassági évfordulóját ünnepli Céline Dion és férje - Megható fotó!http://www.life.hu/intim/20151221-celine-dion-es-ferje-hazassagi-evforduloja-lehet-hogy-az-utolso-meghato-foto.htmlA gyönyörű énekesnő egy Instagram-posztban köszönte meg párjának az eddigi éveket. Az általa közölt fotón kéz a kézben, az esküvőjük napján láthatóak haldokló férjével. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.